Βαθμολογία

Μόνο έτσι θα πάμε στη σέντρα!

Η συνάντηση-κλειδί των Big-4 με τον Κουτσοκούμνη, το πόρισμα της πυροσβεστικής και ο (Έλληνας) αρχιδιαιτητής. Η εβδομάδα που έρχεται θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις για την επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για την επανακκίνηση των εθνικών πρωταθλημάτων όλα είναι ρευστά. Κυριολεκτικά. Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα σε πόσο χρόνο θα έχουμε σέντρα. Πιθανότερο σενάριο είναι να ξεκινήσει η δράση την μεθεπόμενη εβδομάδα (26-27/11). Ποιες είναι συνθήκες για να φτάσουμε σε αυτό το ζητούμενο;

-Να γίνει η συνάντηση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη τις επόμενες ημέρες, με τους τέσσερις ιδιοκτήτες των «μεγάλων» ΠΑΕ και να τους αποσπάσει δέσμευση για «ποδοσφαιρική ειρήνη».

-Να στελεχωθεί η ακέφαλη πλέον ΚΕΔ με Έλληνες πρώην διαιτητές. Περίπτωση ξένου αρχιδιαιτητή δεν παίζει παρά το γεγονός ότι έπεσε στο τραπέζι. Ακουγονται ήδη τα ονόματα των Κάκου, Τριτσώνη και Σαραϊδάρη.

-Το πόρισμα της πυροσβεστικής για την πυρκαγιά στο σπίτι του Μπίκα, το οποίο αναμένεται έως την ερχόμενη Παρασκευή.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Για παράδειγμα τι θα συμβεί εάν δεν βρεθεί άκρη στην συνάντηση των Big-4; Κι αν επικρατήσει συνοχή για ηρεμία και το πόρισμα επιβεβαίωσει ότι η φωτιά στην οικία Μπίκα ήταν εμπρησμός τι θα πράξει η Διοικούσα της ΕΠΟ;

Κατά μια έννοια η κρίσιμη συνάντηση των Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζου θα κρίνει πολλά. Ίσως να είναι η διέξοδος. Ίσως να είναι και το αδιέξοδο.