Βαθμολογία

Έρχεται η σειρά του Ανσαριφάρντ

Χωρίς κάποια άλλη προπόνηση θα ολοκληρωθεί η εβδομάδα για τον Πανιώνιο με τους παίκτες να έχουν πάρει ρεπό για το Σαββατοκύριακο (12-13/11) και να επιστρέφουν στις προπονήσεις από τη Δευτέρα (14/11), όταν και θα ξεκαθαρίσει το αν θα γίνει εντός των ημερών φιλικό με ομάδα Β' Εθνικής.

Έτσι σημαντικές ειδήσεις δεν υπάρχουν και το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στην επόμενη εβδομάδα κατά την οποία είναι πιθανό να έχουμε εξελίξεις στο θέμα του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός φορ θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του την Τρίτη (15/11) και στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να τον συνοδεύσει και ο εκπρόσωπός του. Αν όχι και πάλι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες ο Νίμα Μοντίρ.

Με την έλευσή του στη χώρα μας θα ξεκινήσουν και οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. «Τους περιμένουμε να έρθουν την επόμενη εβδομάδα και να μιλήσουμε. Θα δούμε τι θα γίνει» έλεγε υψηλόβαθμο στέλεχος του Πανιωνίου χωρίς να παίρνει θέση για το ποια μπορεί να είναι η εξέλιξη στις συζητήσεις.

Δεδομένα δεν είναι εύκολο, πάντως, να πειστεί ο Ανσαριφάρντ κυρίως λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού. Το συμβόλαιο του 26χρονου υπενθυμίζεται πως ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. Ο ίδιος θα προτιμούσε να βγει κερδισμένος και ο Πανιώνιος, αλλά μένει να φανεί εάν θα βρεθεί μία λύση.

a-sports.gr