Βαθμολογία

Μπίκας: «Η γυναίκα μου κλαίει συνέχεια»

Ο Γιώργος Μπίκας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «ThessNews» (Σάββατο 12/11), όπου αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό με τον εμπρησμό του σπιτιού του.

Δίχως αμφιβολία όσα αναφέρει ο πρώην αρχιδιαιτητής συγκλονίζουν καθώς όλοι οι κόποι του πήγαν στράφι. «Η γυναίκα μου κλαίει συνέχεια», αναφέρει χαρακτηριστικά και ο ίδιος δηλώνει εξοντωμένος ψυχολογικά. Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα «ThessNews»:

-Για την κατάσταση που επικρατεί στην οικογένειά του: «Δεν μπορώ να ηρεμήσω τη γυναίκα μου, κλαίει συνέχεια. Ένα σπιτάκι στην Ιερισσό αγοράσαμε, 33 τετραγωνικά μπροστά στη θάλασσα, μετά από 35 χρόνια στην τράπεζα και 26 σαν διευθυντής στην Εμπορική και μας το παρουσίασαν κάποιοι δημοσιογράφοι της Αθήνας ως έπαυλη. Εκεί υπάρχουν 13 διαμερίσματα και το δικό μας. Είναι μόλις 33 τετραγωνικά. Νομίζω ότι δικαιούμασταν ένα τέτοιο σπιτάκι μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, γιατί και η γυναίκα μου υπάλληλος στην τράπεζα ήταν. Το αγοράσαμε το 2001, πριν πάω στην ΚΕΔ την πρώτη φορά, και σήμερα δεν υπάρχει τίποτα, έγιναν όλα στάχτη…».

Ήταν τρομακτικό χτύπημα;

«Δεν μπορείς να διανοηθείς, έχω τρελαθεί. Στα καλά καθούμενα. Δεν είχα ενοχλήσει κανέναν, δεν έδωσα δικαίωμα ποτέ στη ζωή μου και μπήκα στην Επιτροπή διαιτησίας γιατί μου το ζήτησε η FIFA. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, παρά μόνο έναν ορισμό διαιτητών και μου έκαψαν το σπίτι. Δεν έδωσα κανέναν πίνακα διαιτητών, όπως γράφουν, δεν πήρα το κεφάλι κανενός. Τώρα, δεν μπορώ να ηρεμήσω. Κανένας στο σπίτι δεν μπορεί. Πήρα στον λαιμό μου και τους γείτονες. Τι φταίνε οι άνθρωποι; Δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, αισθάνομαι πολύ άσχημα, πιο άσχημα δεν γίνεται…» .

Σας τηλεφώνησαν να επανέλθετε;

«Ναι, μου τηλεφώνησαν πάρα πολλοί και επιμένουν να επιστρέψω. Δεν υπάρχει ούτε μία στο δισεκατομμύριο, να το χαίρονται αυτό το ποδόσφαιρο. Να με αφήσουν στην ησυχία μου, εγώ τελείωσα από το ποδόσφαιρο».

Σας πήρε και ο πρωθυπουργός;

«Ο ίδιος όχι, αλλά από το περιβάλλον του. Μου ζήτησαν να επιστρέψω και πήγαν να μου δώσουν υποσχέσεις κάλυψης κλπ. Τους ευχαρίστησα και το απέκλεισα, θέλω να ηρεμήσω, να μαζέψω τα κομμάτια μου και να βρουν αυτούς που το έκαναν. Θέλω να τους δω στα μάτια…».