Βαθμολογία

Υπέγραψαν Παντελίδης και Βάβαλης

Μεταγραφές και στο τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή, ο οποίος την Παρασκευή (11/11) ανακοίνωσε ότι οι Άκης Βάβαλης και Σταύρος-Σάκης Παντελίδης υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους.

Ο πρώτος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σαββα Παντελίδη και αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή, ενώ ο δεύτερος είναι ο νέος γυμναστής, ο οποίος είχε περάσει από τον «Γηραιό» και τη σεζόν 2012-13.

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο Άκης Βάβαλης και ο Σταύρος-Σάκης Παντελίδης υπέγραψαν σήμερα τα νέα τους συμβόλαια με την ομάδα μας έως τις 30/06.

Ο Άκης Βάβαλης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας, Σάββα Παντελίδη, αναλαμβάνοντας χρέη βοηθού προπονητή, θέση την οποία γνωρίζει καλά, καθώς στο παρελθόν διετέλεσε βοηθός του Γιάννη Μαντζουράκη στον Παναιτωλικό, του Μιχάλη Γρηγορίου στον Πανσερραϊκό, δύο φορές στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ από την ίδια θέση, ενώ είχε ένα μικρό πέρασμα και από τον Ερμή Αραδίππου (Κύπρος).

Μάλιστα, ο 32χρονος τεχνικός, ο οποίος είναι κάτοχος πτυχίου UEFA-A, έχει δουλέψει και ως πρώτος προπονητής στον Άρη Ακροποτάμου και τον Εθνικό Γαζώρου.

Ο Σταύρος-Σάκης Παντελίδης θα είναι ο νέος γυμναστής του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, επιστρέφοντας στην ομάδα μετά τη θητεία του τη σεζόν 2012-2013 με προπονητή τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 41χρονος γυμναστής του ΗΡΑΚΛΗ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον τεχνικό της ομάδας, Σάββα Παντελίδη στην ομάδα του Πανθρακικού, ενώ έχει δουλέψει και στις ομάδες του Παναιτωλικού, του Πανσερραϊκού, του Πλατανιά Χανίων, της ΑΕΛ Καλλονής, του Πιερικού, του Άρη, του Εθνικού Κατερίνης και του Αιγινιακού.

Ευχόμαστε στους Άκη Βάβαλη και Σταύρο-Σάκη Παντελίδη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και πολλές νίκες με τον ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ!».