Βαθμολογία

10 σημάδια παρακμής μιας σχέσης

Υπάρχουν προβλήματα στο γάμο σας; Μήπως δεν αισθάνεστε πια ευτυχισμένοι μαζί; Συμβαίνουν αυτά και γι αυτό θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Να αντιληφθούμε γρήγορα τα πρώτα σημάδια που θα δώσει ένας άνδρας αν δεν είναι ικανοποιημένος με τη ζωή του και κατά προέκταση με τη συμβίωσή.

1. Είναι σιωπηλός
Ξαφνικά σου μιλάει λιγότερο από ό,τι συνήθιζε. Απαντά στις ερωτήσεις σου μονολεκτικά, ξεχνά να σε χαιρετήσει και αν το κάνεις πρώτη, θα απαντήσει αδιάφορα.

2. Εκνευρίζεται εύκολα
Αν προσπαθήσεις να του μιλήσεις, δείχνει να ενοχλείται. Δεν του αρέσει να «ενοχλείται», όταν βρίσκεται στο σπίτι και προτιμά να κλείνεται στον εαυτό του.

3. Περνάει περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι
Προτιμά να παραμένει μέχρι αργά στο γραφείο ή έξω με φίλους από το να είναι στο σπίτι, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

4. Δεν γελάει με τα αστεία σου
Τίποτα που λες δεν τον διασκεδάζει ακόμα και αν οι υπόλοιποι στην παρέα πέφτουν κάτω από τα γέλια.

5. Έχει σταματήσει να σε «πειράζει»
Κάποτε έκανε καλοπροαίρετα αστειάκια και εσύ γελούσες, κάτι που όμως ανήκει πια στο παρελθόν.

6. Χωριστά δωμάτια. 
Φεύγει από την κρεβατοκάμαρα, αποφεύγοντας να ξαπλώσει μαζί σου ή μπορεί να βρει δικαιολογίες προκειμένου να αλλάξει δωμάτιο λέγοντας για παράδειγμα πώς πρέπει να δουλέψει στον υπολογιστή.

7.Εχει γίνει απρόβλεπτος
Δεν μπορείς να τον ψυχολογήσεις γιατί δεν ανοίγεται πια σε σένα. Δεν ξέρεις τι έχει στο μυαλό του, ούτε καν στο πρόγραμμά του.

8.Δεν νοιάζεται για σένα
 Δεν ενδιαφέρεται για αν αισθάνεσαι καλά, πώς πέρασες την ημέρα σου, για τα προβλήματά σου. Γίνεται όλο και πιο αδιάφορος, μέρα με τη μέρα, για οτιδήποτε αφορά τη σχέση σας και εσένα.

9. Γίνεται πολύ δύσκολος
Αρπάζεται με το παραμικρό, ενοχλείται με μικροπράγματα και τίποτα δεν φαίνεται να τον ικανοποιεί ή να τον κάνει ευτυχισμένο.

10. Διαμαρτύρεται σχεδόν για τα πάντα
Για σένα, για τα παιδιά σας, για το αν το κοκκινιστό που μαγείρεψες έχει πολύ πιπέρι ή παραπάνω αλάτι.