Βαθμολογία

Άδειασμα του Ερασιτέχνη σε Καρυπίδη

Αρκετά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που έχει ο Ερασιτέχνης Άρης και φυσικά είναι δύσκολο να τα βγάλει μόνος του πέρα από τη στιγμή που τα έσοδά του είναι πενιχρά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει ζητήσει τη βοήθεια του Θοδωρή Καρυπίδη, από τον οποίο οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη περιμένουν περίπου 300.000 ευρώ. Ωστόσο, το αφεντικό της ΠΑΕ δεν έχει ανταποκριθεί έως τώρα στο κάλεσμα.

Ο Τάσος Οικονόμου, γενικός γραμματέας του ΑΣ Άρη, μίλησε επ' αυτού στον Metropolis 95,5 και μεταξύ άλλων είπε πως λεφτά έχουν μπει στον Ερασιτέχνη μόνο από τον Νίκο Λάσκαρη, πρόεδρο της ΚΑΕ.

«Τα πράγματα πηγαίναν καλά μέχρι το καλοκαίρι. Όταν ξεκίνησε η νέα χρονιά όπως και κάθε χρόνο υπάρχει μία δυσκολία. Το καλοκαίρι η ομάδα δεν έχει κάποια αξιόλογα έσοδα, με αποτέλεσμα να φτάσουμε τον Σεπτέμβριο και να έχει εκτραχυνθεί η κατάσταση. Εμείς περιμέναμε να δανειστούμε κάποια λεφτά από τον κ. Καρυπίδη, περίπου 300.000, αυτό όμως δεν έγινε ποτέ.

Εμείς προσπαθούμε να είμαστε εντάξει με τις πληρωμές του προσωπικού, αλλά δυσκολευόμαστε λόγω του ότι δεν πήραμε έστω λίγα από αυτά που μας υποσχέθηκαν. Από την πλευρά της η ΚΑΕ και ο κ. Λάσκαρης βοηθάει οικονομικά. Εμείς τουλάχιστον περιμένουμε να πάρουμε έστω και το 10% των εισπράξεων, που παίρναμε και τα προηγούμενα χρόνια».

Για το αν ο Καρυπίδης πληρώνει τη ΔΕΗ του Α Σ Άρη: «Η ΔΕΗ έχει ξεπεράσει το 1.000.000. Έχει γίνει μία επαφή με τη ΔΕΗ για να γίνει κάποιος διακανονισμός αλλά πρέπει να πληρωθούν κάποια λεφτά. Απ' ότι ξέρω, δεν έχει δώσει κάποια χρήματα. Στο τέλος δεν θα μπορούμε να παίξουμε νυχτερινούς αγώνες».

Για το αν επικοινώνησαν με τον Καρυπίδη: «Έχουν γίνει επανειλημμένες συζητήσεις είτε με τον ίδιο, είτε με κάποιο συνεργάτη του, αλλά δεν υπήρχε κάποια ανταπόκριση».

Για το τι θα κάνουν: «Έχουμε ένα συμβούλιο την Δευτέρα, για να συζητήσουμε ξανά και να μας πει και ο πρόεδρος τι θα γίνει».

Για το ότι ο κ. Ψηφίδης σκέφτεται να προχωρήσει σε έκτακτη γενική συνέλευση εάν ο Καρυπίδης δεν ανταποκριθεί: «Αυτή είναι η ύστατη επιλογή που έχουμε. Δε νομίζω να χρειάζεται να φτάσουμε στα άκρα. Πρέπει να κάνουμε μία κουβέντα με τους νομικούς μας για να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

Για το αν οι 300.000 ήταν μία άγραφη συμφωνία ή υπάρχει έγγραφη δέσμευση «Δεν υπογράψαμε κάποιο συμφωνητικό, απλά το υποσχέθηκε στη γενική συνέλευση».