Βαθμολογία

Zιάκας: «Υπάρχουν ταλέντα στη Λάρισα...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο τεχνικός της Κ2Ο της ΑΕΛ, Μίλτος Ζιάκας, ο οποίος έκανε λόγο για τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ, το ποδόσφαιρο στη Λάρισα και τον Σάκη Τσιώλη.

Για το υπάρχει ταλέντο στη Λάρισα, απάντησε:

« Το πιστεύω πως υπάρχει και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονος πως η Λάρισα βγάζει ποδοσφαιριστές. Πρέπει όμως αυτά τα ταλέντα να μείνουν στη Λάρισα. Την ΑΕΛ όλα τα χρόνια τη διακρίνει η εξωστρέφεια της. Αυτήν την εξωστρέφεια πρέπει σε ότι αφορά τη λειτουργία της ομάδας να την έχουμε ψηλά. Πρέπει να δείξουμε ότι υπάρχει ικανότητα στη Λάρισα για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.Υπάρχει ταλέντο σε αρκετά παιδιά όμως χρειάζεται βελτίωση και πρώτα απ' όλα να είναι ισορροπημένα τα παιδιά σαν άνθρωποι, για να μπορούν να αποδώσουν. Από τη μια μέρα στην άλλη δουλειά δε γίνεται. Πρέπει με την καλη έννοια, να είμαστε όλοι σκληροί με τον εαυτό μας, ώστε να γινόμαστε χρήσιμοι.»

Για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σχολίασε:

«Αυτά τα γεγονότα είναι καταδικαστέα, αλλά από εκεί και πέρα δε πρέπει να αναιρούμε το πρόγραμμα των ομάδων. Σίγουρα πρέπει να βρεθούν λύσεις, όμως το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό... Υπάρχουν συμβόλαια που δεν μπορούμε να τα μεταχειριζόμαστε με αυτό τον τρόπο.»

Για τον τεχνικό του συλλόγου, Σάκη Τσιώλη, ανέφερε:

«Είναι πολύ σημαντικό που ήρθε ο κ. Τσιώλης στην ομάδα. Έζησε μεγάλες στιγμές με την ΑΕΛ και έχει μια πορεία αξιοπρόσεκτη. Εμείς όλοι θα βοηθήσουμε ώστε να βγάλει μέσα από την ΑΕΛ το καλύτερο αποτέλεσμα. Δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τα μικρά παιδιά και πλέον είναι ευκαιρία για αυτά να του δείξουν πως μπορούν να είναι στην πρώτη ομάδα.»