Βαθμολογία

Μπουρούσης: «Αμαρτία αν χάναμε»

Ο Γιάννης Μπουρούσης τόνισε πως θα ήταν αμαρτία εάν ο Παναθηναϊκός έχανε εν τέλει από τη Μακάμπι, παρά το προβάδισμα των 16 πόντων που είχε αποκτήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ τόνισε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους Σίνγκλετον και Γκιστ για τις ατομικές τους εμφανίσεις.

«Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι ο Σίνγκλετον, συγχαρητήρια. Μας βοήθησε μαζί με τον Γκιστ να πάρουμε το ματς. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τέταρτο δεκάλεπτο, κάναμε λάθη. Έβαλαν σουτ. Πήγαμε να το χάσουμε στο τέλος, έχασαν εκείνοι κάποια λέι απ, ήμασταν και τυχεροί. Το πήγαμε στην παράταση και μετά ήταν θέμα μομέντουμ. Δεν ξέρω πόσα τρίποντα έχουμε κάνει, δεν έχω δει. Κάναμε πολλά; Έτσι όπως έπαιζε η άμυνά τους, έπρεπε να κάνουμε pop out. Ίσως ήταν μια σωστή επιλογή. Θα τα αναλύσουμε την επόμενη μέρα αυτά. Κερδίσαμε, συνεχίζουμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Και σήμερα ήταν δύσκολο. Κάθε ματς είναι δύσκολο. Θα ήταν αμαρτία να χάσουμε το ματς, κερδίζαμε με 16 πόντους. Την άλλη εβδομάδα έχουμε τη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να πάρουμε όλα τα ματς μέσα στην έδρα μας. Όλα τα παιδιά βοήθησαν, ο Σίνγκλετον παραπάνω. Μας ξεμπλόκαρε σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού».