Βαθμολογία

Καυστική απάντηση στις «διαρροές»

Μετά την διαρροή από πλευράς Παναθηναϊκού που κατηγορούσε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, ήρθε άμεση και καυστική απάντηση από πλευράς ΑΕΛ και συγκεκριμένα από το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα των «βυσσινί».

Αναλυτικά:

Για την ΑΕΛ, κάθε πρωτοβουλία των άσχετων με το ποδόσφαιρο ιδιοκτητών και μελών του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, για διακοπή έξι μηνών στο πρωτάθλημα,  προκαλεί απόλυτη αγανάκτηση. Ειδικά όταν προέρχεται απ’ αυτούς που για να δικαιολογήσουν το 3-0 απ’ τον Ολυμπιακό και τις τελευταίες επιλογές τους για τη διοίκηση του ποδοσφαίρου και προκειμένου να μην διασυρθούν όπως συνήθως κατά την μετά Βαρδινογιάννη εποχή, σε Ελλάδα και Ευρώπη και σε οτιδήποτε σχετικό με το ποδόσφαιρο κι επειδή πρόκειται για άνανδρους που δεν τολμούν ούτε επώνυμη δήλωση να κάνουν και τοποθετούνται με διαρροές, έχουμε να σχολιάσουμε ότι: ο Κούγιας ουδέποτε είχε αφεντικό από τον Πειραιά, όπως και κανένα αφεντικό πουθενά. Είναι αυτοδημιούργητος στην δουλειά του και αυτόφωτος όσο και ανεξάρτητος στο ποδόσφαιρο. Αντίθετα, συνέταιρο και αδελφικό φίλο το αφεντικό του Πειραιά είχε ο Αλαφούζος και θα ήταν ακόμη συνεταίροι κι αδελφικοί φίλοι εάν το αφεντικό του Πειραιά δεν είχε αποσύρει τα 20 εκατ. ευρώ της χρηματοδότησης του ΣΚΑΪ. 

Όσο για το ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε ποια είναι η μοναδική ομάδα της περιφέρειας που έχει κερδίσει τόσες φορές τον Ολυμπιακό, καθώς και ποια είναι η ομάδα που τον υποχρέωσε φέτος στη μοναδική του μέχρι στιγμής ήττα. Αν δεν βαριούνται ας κοιτάξουν και πιο πίσω, για να δουν συνολικά τα αποτελέσματα των ομάδων του Κούγια απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο. Και μιλάμε για ομάδες που μετρούσαν διασυρμούς από τον Ολυμπιακό στην προ Κούγια εποχή, εξαιρουμένης της μεγάλης ΑΕΛ. Στην εσχάτη των περιπτώσεων, ας ρωτήσουν τους παλαιότερους ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού, αλλά και ευπρεπείς και γνήσιους φίλους του, για την σχέση του Κούγια με τον σύλλογό τους.

Αλλά τι να περιμένεις από ανθρώπους οι οποίοι αντί να προσφέρουν στους οπαδούς μιας ομάδας που έπαιξε τελικό Ευρώπης την αντάξιά τους ποδοσφαιρική γιορτή, τους προσφέρουν μόνο τηλεοπτικές δίκες, με ορκισμένους αρειανούς δημοσιογράφους και με πάνελ στα οποία συμμετέχουν ακόμη και πρώην διαιτητές, που έχουν εκθέσει την ιστορία του Παναθηναϊκού. 

Τι να κάνουμε λοιπόν… Είναι προφανές πως όταν δεν μπορείς να προσφέρεις το αυτονόητο κι έχεις φτάσει στο σημείο να κόβεις λιγότερα εισιτήρια κι απ’ τον Λεβαδειακό, ζητάς διακοπή για έξι μήνες! Λες και το πρωτάθλημα είναι δικό σου…