Βαθμολογία

Σταματίου: «Η ΑΕΛ θα ανακάμψει»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή «Forza Ντίνο» με τον Ντίνο Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και προπονητής Κώστας Σταματίου.

Ο κ. Σταματίου τόνισε ότι η ΑΕΛ γρήγορα θα ανακάμψει, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και τον Σάκη Τσιώλη, ενώ ρωτήθηκε στην αρχή και για το πως ήταν η ατμόσφαιρα χτες στο Γ. Καραϊσκάκης" στην αναμέτρηση Ελλάδα - Λευκορωσία και πως θα ταν αν η Εθνική έπαιζε στο AEL FC ARENA.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Κώστα Σταματίου στον Ντίνο Εξαρχάκη:

Σε ερώτηση για την χθεσινή ατμόσφαιρα στο Γ. Καραϊσκάκης" είπε:

«Ατμόσφαιρα απαίσια».

Σε ερώτηση για το πως θα ταν αντίστοιχα το γήπεδο αν αυτό ήταν το AEL FC ARENA δήλωσε:

«Θα ήταν ένα γεμάτο γήπεδο. Θέλω να γυρίσω 30 χρόνια πίσω, τότε που 15 και 20 χιλιάδες κόσμος κάθε Κυριακή αποθέωνε πέρα από τους παίκτες και το ποδόσφαιρο, τόσο στο Αλκαζάρ, όσο και στα άλλα γήπεδα. Τώρα βέβαια και με τις μεταδόσεις της NOVA και τις άδειες κερκίδες βλέπεις και σε πιάνει μελαγχολία».

Σε ερώτηση για την ΑΕΛ και τον Σάκη Τσιώλη τόνισε:

«Καταρχάς πολύ καλή κίνηση με Σάκη Τσιώλη με βάση και τις επιθυμίες του κόσμου, προσωπικά σέβομαι απόλυτα τον Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά από την στιγμή που βρέθηκε κάτι καλύτερο πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση».

Σε ερώτηση για ένα γενικό σχόλιο για την μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΛ δήλωσε:

«Ο Σάκης Τσιώλης θα βάλει την σφραγίδα του στην ομάδα μετά την διακοπή, η οποία ευννοεί την ΑΕΛ, αλλά να μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι η ομάδα έλειπε πολλά χρόνια από την κατηγορία, ίσως αυτό να είναι μια δικαιολογία, προκειμένου να εγκλιματιστούν και οι παίκτες. Υπάρχει ένας κορμός από την Β' Εθνική, ήρθαν παίκτες, αλλά δεν είναι εύκολο μέσα σε 3 μήνες να γίνει η ομάδα εκπληκτική.

Προσωπικά από την στιγμή που υπάρχει ηρεμία, υπάρχουν και οι δυνατότητες και να μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΛ είναι μεγάλο μέγεθος κάτι που το διαπιστώνουμε και εμείς ως παλαίμαχοι όπως συνέβη και στην Βουλγαρία. Πιστεύω ο Σάκης θα δουλέψει πολύ στην διακοπή και θα ανακάμψει η ομάδα. Έχουμε καλό έμψυχο υλικό, σίγουρα χρειάζεται και ενίσχυση, αλλά η διοίκηση μαζί με το τεχνικό τιμ θα αποφασίσουν για την ενίσχυση της ομάδας. 

Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τα παιδιά θα καταλάβουν την φανέλα που φοράνε, θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί που παίζουν σε τέτοιο γήπεδο και με τέτοιο κόσμο, ο οποίος είναι δίπλα στην ομάδα και όταν έρθουν επιτυχίες θα πολλαπλασιαστεί».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ