Βαθμολογία

Ανακοίνωση του Συνδέσμου διαιτητών Λάρισας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας με αφορμή τα συμβάντα των τελευταίων ημερών με τους Τσαχειλίδη και Μπίκα.

Αναλυτικά:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

ASSOCIATION REFEREES OF FOOTBALL OF LARISSA

Αρ Πρωτ. 496/116                                                                              Λάρισα 10/11/2016

Προς την

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ

Αξιότιμοι κύριοι  

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας, διαχρονικά εκ των πρωτοπόρων στην Ελλάδα, για την προσφορά του στην Ελληνική Διαιτησία, μέσω των πολυάριθμων ικανών μελών του, που ανέδειξε και αναδεικνύει σε επίπεδο στελεχών διοίκησης και ενεργών διαιτητών, πληροφορηθείς το δεύτερο στη σειρά, εντός ολίγων ημερών, περιστατικό απειλής κατά της ζωής και καταστροφής περιουσίας των επικεφαλής της σημερινής Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, κ.κ. Τσαχειλίδη και Μπίκα, εκ των κορυφαίων και ικανών στελεχών της σημερινής Διαιτησίας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, δηλώνει τον αποτροπιασμό του για τα θλιβερά αυτά φαινόμενα, τα οποία απερίφραστα καταδικάζει και ελπίζει ότι όλοι οι υγιείς Θεσμοί της Ελληνικής κοινωνίας, άμεσα θα αντιδράσουν, όχι μόνο για τον εντοπισμό αυτών που τα μεθοδεύουν και τα εκτελούν, αλλά και να αποθαρρύνουν και απομονώσουν αυτούς που μελλοντικά θα επιχειρήσουν να τα επαναλάβουν.
 
Το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, αλλά και η Ελληνική Διαιτησία χρειάζονται άμεση εξυγίανση, αν θέλουν να ελπίζουν στην επιβίωση και ανάπτυξή τους. Τα φαινόμενα απειλών κατά ζωής, εμπρησμών περιουσιών, εκβιασμών και άλλων δολοπλοκιών, είναι άκρως «τοξικά» για το χώρο και ελπίζουμε ότι η προσφάτως διορισθείσα Προσωρινή Διοίκηση Εξομάλυνσης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, την εξυγίανση αυτή έχει για πρωταρχικό της στόχο.
 
Πέρα από την ηθική συμπαράσταση που ειλικρινά εκφράζουμε προς τους εκλεκτούς Συναδέλφους μας κ.κ. Μπίκα και Τσαχειλίδη, ευχόμαστε ολόψυχα προς τα Μέλη της Π.Δ.Ε. της ΕΠΟ, με την ολοκλήρωση της αποστολής τους, να παραδώσουν στους Έλληνες φιλάθλους και την Ελληνική κοινωνία, το Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία που θα τους κάνει υπερήφανους, και θα απομακρύνει οριστικά την καχυποψία και τη μιζέρια που χρόνια τώρα διακατέχει τους δύο αυτούς χώρους.
 
Με κάθε Τιμή και Υπόληψη
Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π.ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο Πρόεδρος                                                                                                  Ο Γ. Γραμματέας.

ΝΙΤΣΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ                                                                                  ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ