Βαθμολογία

Πανόπουλος: «Δεν ξέρουμε ποιος κινδυνεύει»

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο φροντίζει να σχολιάζει μονίμως τα τεκταινόμενα ο Χρήστος Πανόπουλος και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση και για τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπήκα.

Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου την Τετάρτη (9/11) πριν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας και εξέφρασε την ανησυχία του για όσα γίνονται πλέον.

Αρχικά είπε: «Δεν ξέρω σε ποια χώρα ζούμε, δηλαδή δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται. Κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη όπως αυτοί θεωρούν. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο έτσι όπως είναι τα πράγματα, είναι κάτι το οποίο είναι συνεχόμενο και δεν ξέρω αν εξυπηρετεί το να χαθεί και μια ζωή τελικά. Δεν ξέρουμε ποιος κινδυνεύει

Εγώ με τον Μπίκα δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις, αν θυμάμαι καλά πριν κάποια χρόνια είχε αδικήσει την Ξάνθη σε ένα πέναλτι με τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα αυτός ο άνθρωπος είναι εκτεθειμένος, δεν ξέρω αν έχει ασφάλεια στο σπίτι του και το ζητούμενο είναι ποιος θα του το πληρώσει γιατί είναι και αυτό σε μία πολύ δύσκολη εποχή που ζούμε στην χώρα μας. Από εκεί και πέρα τι να πω, είναι απίστευτα αυτά που γίνονται».

Ο Πανόπουλος έκανε λόγο για «νόμους της ζούγκλας που κάθε ένας τους επιβάλλει όπου θέλει, είτε στην ΦΙΦΑ, είτε στην ΟΥΕΦΑ, είτε στην Ελλάδα. Το θέμα είναι πώς θα τους αποτρέψουμε και πώς θα τους βρούμε».

Στην ερώτηση τέλος, αν ομάδες της Σούπερ Λίγκας μπορούν να βρουν λύση σε τέτοια φαινόμενα, απάντησε: «Άμα γίνουμε Ηρακλής Πουαρό θα μπορούσε.».