Βαθμολογία

Ο Δωτιέας την πρόκριση, 2-1 τον Ηρακλή Λάρισας

Ο Δωτιέας Αγιάς ήταν ο νικητής του μεγάλου σημερινού (9/11) ντέρμπι για τον 5ο γύρο του κυπέλλου ΕΠΣΛ με την ομάδα της Αγιάς να επικρατεί με 2-1 του Ηρακλή Λάρισας εκτός έδρας και να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παρά τον κακό, ελέω βροχής, αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων να αγωνιστούν όπως ήθελαν.

Οι φιλοξενούμενοι με δυο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο έκαναν πιο εύκολο το έργο τους σε συνδυασμό και με τις χαμένες ευκαιρίες του Ηρακλή στο διάστημα αυτό έπαιξαν τον ρόλο τους, ενώ μπορεί να μείωσαν οι παίκτες του Γιάννη Τσακμακίδη στην επανάληψη, αλλά δεν μπόρεσαν το κάτι παραπάνω.

Ο Δωτιέας άνοιξε το σκορ στο 18' όταν ο Τσατσαλίδης πέρασε την κάθετη στον Χαλάτση και ο τελευταίος με πλασέ από το σημείο του πέναλτι έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Επτά λεπτά αργότερα οι ρόλοι άλλαξαν με τον Χαλάτση να βρίσκει με ωραία κάθετην τον Τσατσαλίδη και ο τελευταίος αφού πέρασε και τον Μαγαζιώτη από πλάγια θέση έκανε το 0-2.

Ο Ηρακλής πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Ζαφειρίου και Αποστόλη, ενώ κατάφερε να μειώσει στο 62' όταν ο Μολάς εκτέλεσε κόρνερ και μετά από σύγχυση στην άμυνα του Δωτιέα Ο Ψωμολιάς με πλασέ έκανε το 1-2 δίχως όμως οι γηπεδούχοι να καταφέρνουν να φτάσουν στο 2-2 και την παράταση.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Μπάρδας (46' Ψωμολιάς), Φορτομάρης, Καλπίας, Μπάμης, Λιάνος (68' Πατσής), Μολάς, Γκιουρσάνης, Σπανός (76' Φώτος), Ζαφειρίου, Αποστόλου.

Δωτιέας Αγιάς (Κώστας Τσανάς): Φαρμάκας, Παππάς, Τσακάλι, Φιλιππούλης, Γούτος Ε., Ντακούλας (44' λ.τ. Γούτος Ν.), Γιαννακός, Νάτσης, Τσατσαλίδης (50' λ.τ. Ντελής), Χαλάτσης, Χονδροδήμος (84' Τσιαγκαλάς).