Βαθμολογία

Πρόκριση για Αχιλλέα Φαρσάλων, 3-1 τις Νέες Καρυές

Μεγάλη νίκη πρόκριση πανηγύρισε σήμερα (9/11) το μεσημέρι ο Αχιλλέας Φαρσάλων που επικράτησε 3-1 των Νέων Καρυών 2012 εκτός έδρας σε αναμέτρηση για τον 5ο γύρο του κυπέλλου ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα ήταν ανώτερη καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης και ήδη από το ημίχρονο προηγούνταν με 2-0, ενώ είχε και δοκάρι. Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη μείωσαν σε 2-1, όμως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και στο 3-1 καθαρίζοντας την υπόθεση πρόκριση.

Στο 25' από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα από τα δεξιά, ο Οικονόμου με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το 0-1, ενώ στο 32' ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια των παικτών του Αχιλλέα ο Νεμπεγλέρας με σουτ έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκών για να απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα ύστερα από ωραία συνεργασία και σέντρα του Βούλγαρη από τα δεξιά, οι αμυντικοί απομάκρυναν προσωρινά, η μπάλα στρώθηκε στον Κακαζούκη που με σουτ έκανε δυο τα τέρματα των Φαρσάλων.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 58' έπειτα από κάθετη από τα αριστερά ο Μάτος έκανε το σουτ, ο Κουτσοκέρας απομάκρυνε, όμως στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ για να μειώσει σε 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 70' ο Βούλγαρης με εξαιρετικό πλασέ ύστερα από ωραία κάθετη του Μεζίνη.

Από εκεί και πέρα ένα σουτ του Μακρή για τους γηπεδούχους έφυγε άουτ, ενώ μια εκτέλεση φάουλ του Μεζίνη για την ομάδα του Τάκη Παραφέστα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσοκέρας, Οικονόμου, Κουμπούρας, Περήφανος, Κακαζούκης, Τλούπας (68' Μανιώτης), Νεμπεγλέρας, Σβερκούλης (61' Μεζίνη), Βούλγαρης, Νάστας, Λόλας.

φωτό: ifarsala.gr