Βαθμολογία

«Δεν υπάρχει» το πλάγιο του Κοντόρ... (VIDEO)

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποτελεί ένα απο τα πλέον πολυσυζητημένα ονόματα στη Λάρισα.

Ο Οούσου Ανσά Κοντόρ έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τους φιλάθλους της ΑΕΛ, καθώς τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τον καθιστούν «πολύτιμο γρανάζι» στην μηχανή των «βυσσινί».

Δεν μόνο οι προωθήσεις του, η ταχύτητα και η «έκρηξή» του, αλλά και ένα ιδιαίτερα σπάνιο για ποδοσφαιριστή στοιχείο. Οι δυνατές εκτελέσεις πλαγίων-άουτ έχουν δημιουργήσει ουκ ολίγα προβλήματα μέχρι στιγμής στις άμυνες των αντιπάλων της ΑΕΛ, ενώ συνάμα πολλές φορές καθιστούν δύσκολη την αντιμετώπισή τους.

«Εκτελέσεις πλαγίων που μοιάζουν με κόρνερ», «εκτελέσεις- φωτοβολίδες» είναι κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που έχουν χρησιμοποιηθεί για τα φοβερά κατορθώματα του Κοντόρ.

Δεν είναι μικρό πράγμα, ούτε ασήμαντο το εν λόγω προσόν...

Αρκεί βέβαια να υπενθυμίσουμε πως αυτός ήταν που έφερε τη μεγαλύτερη χαρά στην πόλη της Λάρισας, όταν εκτέλεσε πλάγιο από δεξιά, η άμυνα του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να διώξει τη μπάλα και ο Νίκος Γκόλιας με ξερό δυνατό σουτ νίκησε τον Καπίνο και έγραψε το 1-0.

Εκείνος ήταν που δημιούργησε τη σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και έδωσε την ευκαιρία στον Γκόλια να χριστεί «ήρωας».

« Έτσι φτάσαμε στο 90+2, όταν σε ένα πλάγιο άουτ - φωτοβολίδα του Κοντόρ, δημιουργήθηκε σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενουμένων και ο προωθημένος Γκόλιας άδραξε την ευκαιρία.» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά της η ΠΑΕ ΑΕΛ, για τη φάση του γκολ της μεγαλύτερης νίκης της ΑΕΛ φέτος.

">http://

Δεν είναι όμως μόνο ο Ολυμπιακός... Το πλάγιο άουτ του Κοντόρ είχε δημιουργήσει πρόβλημα και στην άμυνα του Ηρακλή (όταν βρήκε τον Ναζλίδη και εκείνος σούταρε άουτ 90+2'). Είχε δημιουργήσει πρόβλημα στην άμυνα της Κέρκυρας (όταν βρήκε τον Αβραάμ στο 23' και η μπάλα πέρασε άουτ).

Μένει λοιπόν να δούμε τι άλλο μπορεί να καταφέρει ο Κοντόρ, με το ιδιαίτερο αυτό χαρακτηριστικό του...

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ