Βαθμολογία

Πρόγραμμα ανοικτών προπονήσεων

Την καθιέρωση ανοικτών προπονήσεων, από την επόμενη εβδομάδα, για τον κόσμο της ομάδας ανακοίνωσε σήμερα (8/11) η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ανοικτές θα είναι οι απογευματινές προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται Τετάρτη και Πέμπτη, ενώ μια από τις δυο θα ορίζεται και για την σύντομη επικοινωνία του Σάκη Τσιώλη με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Τέλος όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας ανοικτό για τον κόσμο θα είναι και το φιλικό της Κυριακής με την κ-20.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει γνωστό ότι με τη σύμφωνη γνώμη της τεχικής ηγεσίας, καταρτίζεται από την επόμενη εβδομάδα πρόγραμμα ανοιχτών προπονήσεων της πρώτης ομάδας, τις οποίες οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν ελεύθερα, με τον δέοντα σεβασμό στον χώρο και την διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα, ανοιχτές θα είναι οι απογευματινές προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται Τετάρτη και Πέμπτη, μια εκ των οποίων θα ορίζεται και για την σύντομη επικοινωνία - πριν την έναρξή της - του προπονητή της ομάδας μας, Σάκη Τσιώλη, με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Εξάλλου, κάποιες από τις ανοιχτές προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο AEL FC ARENA.

Τέλος, επισημαίνεται ότι ανοιχτό για τον κόσμο θα είναι το φιλικό παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την Κ20, όπου κι αν αυτό διεξαχθεί.