Βαθμολογία

Χάσμα ανάμεσα σε ΑΟΤ και παλαιμάχους

Χάσμα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους παλαιμάχους των Τρικάλων και τον ιδιοκτήτη της ομάδας Χρήστο Γιαλιά με τους βετεράνους να μην δίνουν το παρών στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Α.Ο. Τρίκαλα, Στέφανος Πιάζας μίλησε στο τρικαλινό site trikalascore έκανε αναφορά στο γεγονός αυτό λέγοντας ότι επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή Διονύση Παππά για τις κάρτες που έδωσε πέρσι τιμητικά η ΠΑΕ και τι θα γίνει φέτος χωρίς να λάβει απάντηση.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Δύο φορές το προηγούμενο διάστημα επικοινώνησα με τον τεχνικό διευθυντή του Α.Ο.Τρίκαλα Διονύση Παππά, ρωτώντας τον τι θα γίνει με τις κάρτες που η ΠΑΕ έδωσε πέρυσι τιμητικά στα μέλη του Συνδέσμου για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας. Τις κάρτες αυτές τις έχουν ανάγκη κάποια μέλη, τα οποία για οικονομικούς λόγους δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν την αγαπημένη τους ομάδα αγωνιζόμενη, καθώς οι περισσότεροι από εμάς, ούτως ή άλλως κόβαμε κανονικά εισιτήριο. Δεν πήρα ακόμη καμία απάντηση από τον κ. Παππά. Περιμένω να με ενημερώσει για την τακτική της διοίκησης στο συγκεκριμένο θέμα».