Βαθμολογία

Τώρα ξεκινάει το «σόου» του Μαρουκάκη...!

Μπορεί να μην είχε τις ευκαιρίες του μέχρι στιγμής, όμως «ρόδα είναι και γυρίζει». Μάλιστα, «γύρισε» με τον καλύτερο τρόπο για τον φορ της ΑΕΛ, Ματθαίο Μαρουκάκη, ο οποίος αν και στην αρχή της σεζόν δεν βρισκόταν στα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη, πλέον με την έλευση του «παλιού γνώριμου» Σάκη Τσιώλη, το σκηνικό αλλάζει άρδην.

Μάζι άλλωστε έχουν αποδείξει πως μπορούν να συμπορευτούν με μεγάλη επιτυχία. Αμφότεροι οι δύο άνδρες διατηρούν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους και αυτό ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές, από την προηγούμενη «θητεία» του Καρδιτσιώτη τεχνικού στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.

Ο Λημνιός επιθετικός των «βυσσινί» ανέκτησε την όρεξή του και παρά την όχι και τόσο θετική περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατούσε το προηγούμενο διάστημα γύρω από το όνομά του, τα πράγματα πλέον δείχνουν να είναι τελείως διαφορετικά.

Αυτό φάνηκε και κόντρα στον Παναιτωλικό όπου μπορεί να μη σκόραρε, αλλά η παρουσία του μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα που υπηρετεί. Ο Μαρουκάκης βέβαια πήρε την ευκαιρία και στο ματς του Κυπέλλου στην Τούμπα... Σε εκείνο το παιχνίδι οι πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα αποσυντόνησαν εμφανώς τους «βυσσινί», με τον Μαρουκάκη ωστόσο μάζι με τον Κουτσιανικούλη που αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος, να κάνουν εμφάνώς τη διαφορά. Μάλιστα λίγο έλειψε να βάλει και «φωτιά» στην εν λόγω αναμέτρηση αν η κεφαλιά που είχε πραγματοποιήσει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεν περνούσε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία μετά το πέρας τόσων αγωνιστικών, πως η ΑΕΛ θέλει ενίσχυση στη «γραμμή κρούσης». Με το γκολ να έρχεται δύσκολα για τους «βυσσινί», ένας «καθαρόαιμος» φορ αποτελεί μεγάλο ζήτημα για την «Βασίλισσα του Κάμπου». Ο Ματθαίος έχει ήδη παραδώσει τα διαπιστευτήριά του.

Με την ψυχολογία του να είναι πλέον διαφορετική και με τις ευκαιρίες που αναμένεται να πάρει κατά τη διάκρεια της σεζόν - ή μέχρι τον Γενάρη τουλάχιστον- ο Μαρουκάκης δε δείχνει διατεθειμένος να αφήσει ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ