Βαθμολογία

Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ: «Θέλουμε την 1η θέση στο Europa League»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Προόδρομος Πετρίδης έθεσε ως στόχο την πρωτιά στον όμιλο του Europa League αφήνοντας πίσω του τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Replay":

Για το Europa League: "Είμαστε πρώτοι στον όμιλο όμως έχουν μείνει ακόμα δυο παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο είδαμε πάρα πολλά. Όπως είναι τα δεδομένα σήμερα, είμαστε με το ένα πόδι στην πρόκριση. Όμως αν χάσουμε από την Αστάνα και η ΥΒ κερδίσει τον Ολυμπιακό για παράδειγμα, αλλάζουν τα πράγματα. Φυσικά θα επιδιώξουμε και την πρώτη θέση για πάρα πολλούς λόγους".

Για τον Πιέρο Σωτηρίου: "Είναι τιμή μας και χαρά μας που έχουμε τον καλύτερο στράικερ της Κύπρου. Του έχουμε ανανεώσει για ακόμα τέσσερα χρόνια και δεν θα στερήσουμε σε κανένα την καριέρα του στο εξωτερικό. Αν έρθει πρόταση και είναι συμφέρουσα δεν θα το στερήσουμε και αυτό ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές".

Για τον Ντε Βινσέντι: "Εγώ είμαι της πολιτικής να μην δίνω ποδοσφαιριστές. Έδωσα τον Ντε Βινσέντι γιατί έχει αρκετό καιρό που μας ταλαιπωρεί και ήθελε να φύγει. Κανένας δεν ξέρει τα πόσα περνούσαμε στον Αρχάγγελο... Όμως μας απόδιδε ο παίκτης, μας έβαλε ομίλους και μας πήρε πρωταθλήματα. Πήραμε αρκετά καλά λεφτά άσχετα με την συμφωνία με τον Ολυμπιακό".