Βαθμολογία

Ανεβάζει στροφές ο Πίντο

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στη Λαμία, στην οποία οι παίκτες χτυπούν ο ένας μετά τον άλλον. Την Κυριακή (6/11) η νίκη κόντρα στον Κισσαμικό ήρθε, αλλά ο Μπάμπης Τεννές έκανε ξανά δύο αναγκαστικές αλλαγές.

Ο Βαλιός έχει ένα τράβηγμα και θα φανεί τις επόμενες μέρες το ακριβές διάστημα της απουσίας του. Αυτό που λένε από την ομάδα πάντως είναι πως δύσκολα θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Καλλονή.

Αντιθέτως, ο Βάντερσον έχει ένα αιμάτωμα στον μηρό από μία γονατιά που έφαγε και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Ούτε για τον Βασιλόγιαννη υπάρχει κάποιο θέμα και μάλιστα τη Δευτέρα (7/11) έκανε κανονικά αποκατάσταση μαζί με τους συμπαίκτες του.

Τέλος, εκείνος που μπήκε τη Δευτέρα και ανεβάζει σταδιακά στροφές είναι ο Πίντο. Ο Βραζιλιάνος, βέβαια, ακόμη δεν είναι έτοιμος και αυτό φαίνεται και σε κάποιες ασκήσεις που δείχνει διστακτικός. Θα προσπαθήσει να μπει σε φουλ ρυθμό την Πέμπτη (9/11) μήπως και προλάβει να είναι στην αποστολή για τη Μυτιλήνη. Σε αυτή θα συμπεριληφθεί κανονικά ο Αυγενικού έχοντας εκτίσει την ποινή του.