Βαθμολογία

«Θα συνεχίσω στην ίδια ακριβώς γραμμή με τον Κοντονή»

Σε έντονο και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης του Υφυπουργείο από τον Σταύρο Κοντονή στον Γιώργο Βασιλειάδη.

Ο νυν Υφυπουργός μίλησε για την τιμή που του έγινε αλλά ανέφερε και το τι πρόκειται να κάνει: «Είναι μεγάλη τιμή η επιλογή μου. Ο Σταύρος Κοντονής έριξε γροθιά στο μαχαίρι και εγώ θα συνεχίσω το έργο που αφήνει. Θα συνεχίσω στην ίδια ακριβώς γραμμή! Δεν μπορούν να συνεχιστούν οι έκνομες  ενέργειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή στα φαινόμενα που κρατούν δέσμιο το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Στη συνέχεια, ο Σταύρος Κοντονής που θα είναι νέος Υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στη θέση που κατείχε: « Φεύγω από ένα Υπουργείο που υπηρέτησα για 20 μήνες με δικαιοσύνη. Από την πρώτη στιγμή δεν διστάσαμε να βάλουμε μια τάξη σε μια χαοτική κατάσταση που επικρατούσε επί χρόνια. Αυτό που ζούσαμε ως πολίτες κάθε Κυριακή με τη βία και τη διαπλοκή, η Κυβέρνηση δεν το έκρυψε κάτω από το χαλί! Αντιοθέτως, το αναδείξαμε και τα μέτρα που πήραμε ήταν σε αυτή την κατεύθυνση».

Ο τέως Υφυπουργός έκανε παράλληλα και εκτενή αναφορά στο έργο του και δήλωσε βέβαιος ότι ο Γιώργος Βασιλειάδης θα είναι άξιος συνεχιστής του.

Το παρών στην τελετή έδωσε και ο Νίκος Φίλης, ο οποίος συνεχάρη Κοντονή και Βασιλειάδη και ειδικά τον πρώτο για τη δουλειά που έκανε στο Υφυπουργείο όλο αυτό το διάστημα.