Βαθμολογία

Κόλτσης: «Δείξαμε εμφανή βελτίωση»

Πρώτο τρίποντο στη φετινή Β' Εθνική για τη Λαμία, η οποία το απόγευμα της Κυριακής (6/11) νίκησε με 2-0 τον Κισσαμικό χάρις σε γκολ των Αναστασιάδη και Ντουρμισάι.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Κόλτσης, συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ, είπε πως η ομάδα του βελτιώνεται, ευχήθηκε να μην έχουν κάτι οι Βάντερσον και Βαλιός που έγιναν αναγκαστικές αλλαγές και τόνισε ότι η νίκη ήταν πέρα ως πέρα δίκαιη.

Αναλυτικά: «Μία σημαντική νίκη για μας και δίκαιη. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια. Η νίκη θα μπορούσε να έρθει πιο εύκολα αν ήμαστε πιο αποτελεσματικοί στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τις κλασικές ευκαιρίες που χάσαμε. Απέναντι σε μία καλή ομάδα που για να την κερδίσεις πρέπει να κουραστείς στο γήπεδο, τα παιδιά πήραν το αποτέλεσμα και αξίζουν συγχαρητήρια.

Η ομάδα έδειξε εμφανή βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο ματς και είμαστε σίγουροι ότι παιχνίδι με παιχνίδι και αποτελέσματα θα παίρνουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο θα παίζουμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους. Επαναλαμβάνω ότι η νίκη είναι πέρα ως πέρα δίκαιη. Για άλλη μία αγωνιστική, όπως και με τον Αιγινιακό, είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο ημίχρονο και αυτό δυσκόλεψε το έργο μας για να δώσουμε βοήθειες, ειδικά στο τέλος. Ελπίζω τα παιδιά (σ.σ. Βάντερσον, Βαλιός) να μην έχουν κάτι σοβαρό και να τους έχουμε για το παιχνίδι με την Καλλονή».

Ο Φιορίν Ντουρμισάι είπε: «Ήταν μία δύσκολη νίκη απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα που είναι πολύ δυνατή, ειδικά αμυντικά. Ξεκλειδώσαμε την άμυνα με το πρώτο γκολ και μετά θέλαμε να σημειώσουμε ένα δεύτερο για να τελειώσουμε το ματς. Τα καταφέραμε στο τέλος. Θέλουμε κι άλλα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και επιπλέον εμπιστοσύνη στα πόδια μας. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι».