Βαθμολογία

Τσότσος: «Δεχτήκαμε γρήγορα δυο γκολ»

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε σήμερα (5/11) η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης εκτός έδρας για την 9η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Όπως δήλωσε στο athleticlarissa.gr ο προπονητής του Δωτιέα κ. Κώστας Τσότσος η ομάδα του πλήρωσε τα γρήγορα γκολ που δέχτηκε και έκαναν δύσκολο το έργο της ομάδας της Αγιάς.

Αναλυτικά:

«Δεν μπήκαμε καθόλου καλά αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο αφού μόλις στο 1' δεχτήκαμε το 1-0, ενώ στο 15' έγινε και το 2-0 δυο γκολ που προήλθαν από δικά μας λάθη. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και στο 22' είχαμε οριζόντιο δοκάρι με τον Τσατσαλίδη, ενώ στο 30' ύστερα από φάουλ του Ντακούλα πάλι με τον Τσατσαλίδη που έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 35' το σουτ του Νάτση πέρασε από την εξωτερική πλευρά των διχτύων και στο 44' το σουτ του Τσατσαλίδη λίγο δίπλα από το Γ. Στην επανάληψη μειώσαμε σε 2-1 στο 58' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φιλιππούλη και εκεί που παλεύαμε για το 2-2 στο 65' δεχτήκαμε το 3-1 και κάπου εκεί κρίθηκαν όλα».

Δωτιέας Αγιάς (Κώστας Τσότσος): Φαρμάκας, Γούτος Β., Σούλι, Τσακάλι, Φιλιππούλης, Ντακούλας, Νάσης, Ραμάϊ (50' Χαλάτσης), Πόντε, Παππάς (82' Γιαννακός), Τσατσαλίδης.