Βαθμολογία

Δικαιώση στην επανάληψη για Μελισσοχώρι

Νίκη με σκορ 3-1 σημείωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αστέρας Μελισσοχωρίου απέναντι στον Χείμαρρο Μαρμαρινής για τον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΛ.

Ο Αστέρας ήταν πολύ καλύτερος καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και είχε δυο πολύ καλές στιγμές με τον Ζαφειρίου στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη έφτασε στην νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 46' ο Λιάγκας με πλασέ, ενώ με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Χατζής με δυνατό σουτ στο Γ της εστίας πέτυχε το 2-0. Στο 75' ο Δημόπουλος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 87' στο τελικό 3-1.

Πέρα από τα τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Ηλία Αράπη είχε ακόμα τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τον Νούσια, όμως ισάριθμες φορές νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Ηλίας Αράπης): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Τζεμολάρι, Αβδουλάς, Χατζής, Παπαδημητρίου (50' Λόζος), Νούσιας, Λιάγκας, Βογιατζής, Μπακόλας (70' Δημόπουλος), Ζαφειρίου (80' Σδράλης Α.).

Η σημερινή νίκη του Αστέρα Μελισσοχωρίου είναι αφιερωμένη στον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Λιάγκα που την περασμένη εβδομάδα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του.