Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για την κ-17, 2-0 την Βέροια

Μεγάλη νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στην ομάδα της Βέροιας πέτυχε η κ-17 της ΑΕΛ με τους μικρούς του Ζήση Ζιάγκα να επικρατούν κόντρα στο μακεδονικό συγκρότημα.

Η κ-17 των "βυσσινί" πέτυχε να επικρατήσει με 2-0 της Βέροιας η οποία ήταν πρωτοπόρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα καθαρίζοντας την αναμέτρηση από το πρώτο ημίχρονο όταν και σκόραρε τα δύο τέρματα της.

Στο 23' ο Μορφάκης εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα της Βέροιας και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0, ενώ ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα ο Πινακάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Παπαπολυμέρου, Κυρμιτσής, Βόγλης, Φουρκιώτης, Τόσκα, Χριστιανός, Μίζα (63′ Τόπης), Καμπέρης (85′ Λιόντος), Μορφάκης (76′ Κακαράτζας), Μπαμπατζιάς (88′ Καλαπανίδας), Πινακάς (90′ Μαλάκος).

Βέροια (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Ντιντίλας, Μπράσια (75′ Ματελόπουλος), Ιτσκαράς, Σπυρίδης (46′ Κοντός), Καγκελίδης, Ταλαίπωρος, Φωτόπουλος, Σοφιανίδης (56′ Κουλιανίδης), Περπερίδης, Παπαιωάννου (66′ Χατζηγεωργίου), Στογιαννίδης (71′ Πίπε).

Δηλώσεις έκανε στο athleticlarissa.gr ο προπονητής της κ-17 Ζήσης Ζιάγκας όπου δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες του χαρακτήρισε δίκαια την σημερινή νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα μέρα με την μέρα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Ζιάγκα:

«Καταρχήν να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, εμείς προσπαθούμε κάθε Κυριακή να βελτιωνόμαστε, σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο ο οποίος πέρα του ότι ήταν πρωτοπόρος ξεκίνησε με 11 βασικούς όλους γεννημένους το 2000, ενώ εμείς είχαμε πέντε βασικούς γεννημένους το 2001, δεν το λέω ΦΥΣΙΚΑ σαν δικαιολογία απλώς και αυτό παίζει τον ρόλο του.

Σε γενικές γραμμές θεωρώ ήταν μια δίκαιη νίκη, βάλαμε δυο γκολ, μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλο τέρμα, συνεχίζουμε και όπως είπα και πριν είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και μέρα με την μέρα θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ