Βαθμολογία

Με 21 παίκτες στο Αγρίνιο η ΑΕΛ

Ολοκληρώθηκε σήμερα (4/11) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία της ΑΕΛ για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης ο τεχνικός των "βυσσινί" Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε και τους εκλεκτούς του για το Αγρίνιο στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Ντοντό και Αναστασόπουλος, ο τιμωρημένος Ουρτάδο και ο Καρατάσιος.

Αντίθετα στην αποστολή για δεύτερη σερί αναμέτρηση βρίσκεται ο Μασούρας, ενώ ο Χοτζάλι θα ενισχύσει τις προσπάθειες της κ-20 επίσης για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει στις 11:30 από την Λάρισα, όπως την ίδια ώρα θα αναχωρήσει και αυτή της κ-20, αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές ενώ εξυπακούεται ότι θα καταλύσουν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΛ αποτελούν οι: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης, Ναζλίδης, Φατιόν, Σουλιώτης, Ντέλετιτς, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Ποτουρίδης, Ναβάρο, Κόντορ, Βαρέλα, Αβραάμ, Γκόλιας, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Καπός, Μαρουκάκης, Μασούρας, Μονιάκης, Ρέντζας.