Βαθμολογία

Στο Αγρίνιο η κ-20, με Βέροια κ-17 και κ-15

Συνέχεια έχουμε το προσεχές Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα υποδομής της ΑΕΛ με τις ομάδες κ-20, κ-17 και κ-15 να δίνουν αγώνες για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Μάλιστα σε μια αγωνιστική στροφή για την κ-20 και την κ-15 οι οποίες πορεύονται πλέον με νέους προπονητές με τον Μίλτο Ζιάκα να αναλαμβάνει την κ-20 αντί του Σάκη Αναστασιάδη και τον Βασίλη Νάρη να διαδέχεται τον Γιάννη Βασιλείου.

Εν μέσω αυτής της εξέλιξης η κ-20 της ΑΕΛ αντιμετωπίζει στο αθλητικό κέντρο EMILEON την αντίστοιχη του Παναιτωλικού την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 11:30 για την 10η αγωνιστική με τους "βυσσινί" να είναι ισόβαθμοι των Αγρινιωτών στους 11 βαθμούς, ενώ 11 πόντους έχουν και οι δικέφαλοι Βορρά και Νότου ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Το Σάββατο στις 5 Νοεμβρίου το πρωί αγωνίζονται οι ομάδες κ-15 και κ-17 που αντιμετωπίζουν στην Λάρισα τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Βέροιας.

Πιο συγκεκριμένα στις 12:30 στο Δημοτικό γήπεδο του Αμπελώνα αγωνίζεται η κ-15, στο ντεμπούτο του Βασίλη Νάρη, για την 4η αγωνιστική του 1ου γύρου κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας που είναι και οι ουραγοί του πρωταθλήματος με 0 βαθμούς .

Μισή ώρα αργότερα στο Δημοτικό γήπεδο Αγιάς αγωνίζεται η κ-17 με τους παίκτες του Ζήση Ζιάγκα να υποδέχονται για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου την πρωτοπόρο ομάδα της Βέροιας που έχει 16 βαθμούς, ενώ η ομάδα του κ. Ζιάγκα έχει 5 βαθμούς βρισκόμενη στην 7η θέση.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ