Βαθμολογία

Ξενοδόχοβ: «Είμαστε μια οικογένεια»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ Γεννάδιος Ξενοδόχοβ που μίλησε για πολλά θέματα.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, χαρακτήρισε μια οικογένεια την ΑΕΛ, αναφέρθηκε και στην θέση του τερματοφύλακα, ενώ έκανε και ένα μίνι σχόλιο για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του τερματοφύλακα της ΑΕΛ:

Σαν ένα πρώτο σχόλιο για το ματς με τον Παναιτωλικό είπε:

«Είμαστε επαγγελματίες, θα κάνουμε αυτό που πρέπει στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, όσον αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια θα μπορούσαμε να έχουμε πάει καλύτερα, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει, παίζουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με έναν αντίπαλο που είναι πιο δυνατός στην έδρα του, όπως και όλες οι ομάδες στις έδρες τους είναι πιο δυνατές, δεν έχει καμία σημασία το 0-0 του φιλικού τον Σεπτέμβριο, γιατί άλλο το φιλικό παιχνίδι, άλλο το επίσημο και θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις ομάδες δήλωσε:

«Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες, όπως για μας ένα συν διότι ανεβήκαμε φέτος και είναι κρίσιμα όλα τα ματς, πρέπει όλα να τα παλεύουμε να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας όσο πιο γρήγορα γίνεται και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Σε ερώτηση για το αν είναι σε καλή κατάσταση είπε:

«Είμαι πολύ καλύτερα, ελπίζω να πάνε όλα καλά να μην έχω ενοχλήσεις και προβλήματα».

Σε ερώτηση για το γεγονός του πολύ καλού κλίματος στην ομάδα τόνισε:

«Πιστεύω θα δείξουμε καλό πρόσωπο στο Αγρίνιο γιατί είμαστε πραγματικά όλοι αγαπημένοι μεταξύ μας, μια οικόγενεια και αυτός είναι ο πρώτος στόχος στο γήπεδο να παίζει ο ένας για τον άλλον και να καταφέρουμε όλοι μαζί κάτι καλό».

Για το αν θεωρεί την θέση του τερματοφύλακα δύσκολη απάντησε:

«Όλες οι θέσεις είναι δύσκολες, όλες έχουν τις δικές τους απαιτήσεις και όλες θέλουν βοήθεια από τους συμπαίκτες μας. Εγώ βοηθάω τους μπροστινούς μου, εκείνοι τους πιο μπροστινούς και πάει λέγοντας. Όλοι πρέπει να δίνουμε κατευθύνσεις και βοήθειες είτε είναι ο άλλος τερματοφύλακας, είτε αμυντικός, είτε μέσος είτε επιθετικός».

Τέλος σε ερώτηση για το φετινό πρωτάθλημα είπε:

«Είναι καλό πρωτάθλημα γιατί όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Εμείς κερδίσαμε δυο πολύ καλές ομάδες τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο, μπορεί όμως να χάσουμε άλλα παιχνίδια γιατί δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ