Βαθμολογία

Ρεαλιστής ο Στοΐλοφ

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Πέμπτης (3/11). Ο τεχνικός της Αστάνα χαρακτήρισε πιο έτοιμος και πιο δυνατούς τους «ερυθρόλευκους», ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το σπουδαίο εντός έδρας αήττητο της ομάδας του.

«Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Είχαμε στιγμές για το παραπάνω γκολ. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός μου φάνηκε πιο έτοιμος, λίγο πιο δυνατός από εμάς και πιο καλός. Δεν είναι κακό το 1-1. Μπορούσαμε να χάσουμε αλλά μπορούσαμε και τη νίκη. Η Αστάνα φέτος είχε πολλά ματς μαζεμένα σε Καζακστάν και Ευρώπη», είπε αρχικά ο Στοΐλοφ.

Αναφορικά με το γεγονός ότι η Αστάνα παρέμεινε αήττητη για 11 ευρωπαϊκά ματς στην έδρα της σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικό το να ξέρουν όλοι το πόσοι δυνατοί είμαστε στην έδρα μας. Ίσως κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα. Σήμερα εκτός από τις φάσεις που είχαμε, μας δόθηκε η δυνατότητα να δούμε και κάποιους παίκτες που δεν έχουν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής».

Σχετικά με το γκολ του Ολυμπιακού παραδέχθηκε: «Ναι έγινε λάθος. Ήταν λανθασμένες οι τοποθετήσεις μας. Ο Σίτοφ ήταν ο τελευταίος που ίσως μπορούσε να προλάβει και να σώσει την κατάσταση. Για μένα είναι και δίκαιο το 1-1 γιατί και ο Ολυμπιακός είχε φάσεις».

Όσον αφορά στις διαφορές με τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της Αστάνα εξήγησε: «Εμείς παίζουμε 10 μήνες. Η σεζόν στην Ελλάδα τώρα αρχίζει. Έχει 2 μήνες που άρχισε. Ο Ολυμπιακός πιάνει σιγά σιγά την τοπ φόρμα του. Εμείς είμαστε κουρασμένοι. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση».

Τέλος, για την απόδοση του Μπεϊσεμπέκοφ υπογράμμισε: «Νομίζω ότι πήγε καλά. Ακόμα και ένα λάθος να έκανε είναι δική μου η ευθύνη. Δεν είχαμε άλλες επιλογές. Ήταν και αυτός κουρασμένος».