Βαθμολογία

Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Μπετχαβέ... (PICS)

Ένα ιδιαίτερα λυπηρό γεγονός έμελλε να συμβεί χθες (2/11), με τον «χαμό» ενός ιδαίτερα αξιόλογου ανθρώπου, του αθλητικογράφου Κώστα Μπετχαβέ.

Όλοκληρή η «ποδοσφαιρική Λάρισα» έχει «βυθιστεί» από τις χθεσινές πρωινές ώρες στη θλίψη, ενώ από το άκουσμα της είδησης και μετά, όλες οι εκπομπές του ΑΕΛ RADIO είναι αφιερωμένες στη μνήμη του συμπαθή από όλους ανθρώπου. Ακολούθησαν ουκ ολίγες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ΑΕΛ, την Ερασιτεχνική, το Σύλλογο Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και όχι μόνο, που αποτέλεσαν μηνύματα συμπαράστασης στους δικούς του ανθρώπους, αλλά και τιμής για τη μοναδικότητα του αψεγάδιαστου χαρακτήρα του.

Στην Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλείου τελέστηκε σήμερα (3/11) η κηδεία του Κώστα Μπετχαβέ, όπου σύσσωμη η ομάδα της ΑΕΛ ήταν εκεί. Το «παρών» έδωσαν συνάμα πολλοί συναδελφοί του δημοσιογράφοι, παράγοντες του ποδοσφαίρου, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, πλήθος κόσμου, καθώς και προπονητές -μεταξύ άλλων και ο Σάκης Τσιώλης- στους οποίους υπήρξε πάντα αξιαγάπητος με την καλόπιστη κριτική του.

Tο athleticlarissa.gr βρίσκεται εκεί και σας μεταφέρει φωτογραφίες...