Βαθμολογία

Πανελευσινιακός: «Παίζαμε ένας εναντίον δύο»

Δύο μέρες πέρασαν από το ματς του Πανσερραϊκού με τον Πανελευσινιακό, αλλά ακόμα δεν έχει κοπάσει η οργή των «σταχυοφόρων», οι οποίοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μαλουτά.

Την Τετάρτη (2/11) οι Ελευσίνιοι με νέα ανακοίνωσή τους εξαπέλυσαν ξανά τα πυρά τους κατά του διαιτητή επισημαίνοντας πως η ομάδα τους είχε να αντιμετωπίσει δύο αντιπάλους.

Αναλυτικά: «Μετά την δημοσίευση του βίντεο με τα στιγμιότυπα της 1ης αγωνιστικής στα ΜΜΕ, αποδείχθηκε περίτρανα σε όλο τον κόσμο που το παρακολούθησε ότι η ανακοίνωση μας αμέσως μετά τον αγώνα ήταν βάσιμη και αληθής. Η ομάδα μας δεν είχε αντίπαλο μόνο την ΠΑΕ Πανσερραϊκός αλλά και την διαιτησία του κύριου Μαλούτα. Ένας εναντίον δύο δεν θεωρείται δίκαιο. Έτσι, η ήττα είναι συνήθως αναμενόμενη.

Η ποδοσφαιρική και πάνω απ’ όλα ανθρώπινη ποιότητα αυτής της "οικογένειας" όπως εμείς χαρακτηρίζουμε την ομάδα μας δεν μας επιτρέπει να αναλωθούμε άλλο επί του θέματος αυτού, απλά να τονίσουμε ότι σημαντικό δεν είναι ποιος αρχίζει το παιχνίδι, αλλά ποιος το τελειώνει. Και ακόμα είναι αρχή.

Εκ του Δ.Σ.».