Βαθμολογία

Τέλος ο Ναγιάρ από τον Παναιγιάλειο!

Αλλαγή πέρασε στην πρεμιέρα κόντρα στα Χανιά ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ και αυτή επί της ουσίας ήταν η μόνη προσφορά που είχε στον Παναιγιάλειο.

Οι «μελανόλευκοι» τον απέκτησαν στο... παρά πέντε εκτιμώντας πως με την ποιότητά του θα τους δώσει αρκετές λύσεις, αλλά ο 28χρονος δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.

Αντιθέτως, υπέπεσε σε μία σειρά από πειθαρχικά παραπτώματα και έτσι την Τετάρτη (2/11) οι Αγιώτες ενημέρωσαν πως λύθηκε το συμβόλαιό του έχοντας προηγουμένως ακούσει τις εξηγήσεις του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά: «Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την από κοινού λύση τής συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σεμπαστιάν Ναγιάρ. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής υπέπεσε σε συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα, τα οποία εμπίπτουν σε βασικές διατάξεις τού εσωτερικού κανονισμού τής ομάδας μας.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, αφού άκουσε τις εξηγήσεις τού ποδοσφαιριστή, αποφάσισε τη διακοπή τής συνεργασίας. Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» θέλει να ευχαριστήσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή για την έως τώρα συνεργασία και του εύχεται να πετύχει τους ποδοσφαιρικούς του στόχους.

Κυρίαρχη άποψη και αποκλειστικός μας γνώμονας είναι η ηρεμία και η αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας μας. Ο Παναιγιάλειος είναι πάνω από όλους μας!».