Βαθμολογία

Είσοδος και εισιτήρια για την μπασκετική ΑΕΛ

Ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια για τις αναμετρήσεις της ομάδας μπάσκετ εξέδωσε η ΑΕΛ με την Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας να αποφασίζει τα εξής:

-Η ελεύθερη και δωρεάν είσοδος για όλα τα παιδιά έως 15 ετών συνεχίζεται κανονικά, όπως και τις προηγούμενες αγωνιστικές, στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

-Ελεύθερη θα είναι και η είσοδος σε όλους τους προπονητές καλαθοσφαίρισης, με την προϋπόθεση επίδειξης της σχετικής κάρτας στους υπευθύνους εισιτηρίων πριν από την έναρξη του κάθε αγώνα.Την ίδια δυνατότητα θα έχουν και όλοι οι διαιτητές καλαθοσφαίρισης των εθνικών κατηγοριών.  

-Παράλληλα παρακαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις που ζήτησαν να εκδοθούν, καθώς είναι απαραίτητη η κατοχή τους προκειμένου να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τα δημοσιογραφικά θεωρεία, αλλά και οι φωτογράφοι για την είσοδο και παραμονή τους πέριξ του αγωνιστικού χώρου.

-Επίσης, θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι δύο εισιτήρια διαρκείας θα διατεθούν σε κάθε σύλλογο καλαθοσφαίρισης του Νομού για τις εκάστοτε ανάγκες εισόδου. Οι σύλλογοι θα ενημερωθούν άμεσα για τη διαδικασία παραλαβής. 

Τέλος, συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

1η Κατηγορία: Αφορά φοιτητές, ανέργους και μέλη συνδέσμων της ΑΕΛ. Το κόστος αγοράς ανέρχεται στα 25 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν αποκλειστικά από τα γραφεία της ομάδας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 35-3ος όροφος), μόνο με την παρουσίαση των κατάλληλων στοιχείων και εγγράφων που θα αποδεικνύουν την ιδιότητά του.

2η Κατηγορία: Διαθέσιμα για όλο το κοινό και τους φίλους της ομάδας με κόστος 50 ευρώ.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 6 το απόγευμα έως και τις 8 το βράδυ στα γραφεία της ομάδας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 35-3ος όροφος).

Τηλ. πληροφοριών 2410 255 944 (απογευματινές ώρες) και 6978668874