Βαθμολογία

Ερασιτεχνική: «Υπήρξε υπόδειγμα φιλάθλου και αθλητικογράφου»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Εραστιτχενική ΑΕΛ, όσον αφορά τον «χαμό» του Κώστα Μπετχαβέ. Του ανθρώπου που υπήρξε υπόδειγμα φιλάθλου και αθλητικογράφου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Γνωρίζουμε καλά πως δεν αποκαλούμε «κύριο» κάποιον που έχει φύγει από τη ζωή, όμως μας είναι πολύ δύσκολο και αμήχανο να προσφωνήσουμε διαφορετικά τον αγαπημένο μας «κύριο Κώστα».

Όπως δηλαδή έχουμε συνηθίσει για δεκαετίες όχι μόνο οι φίλοι της ΑΕΛ, αλλά όλοι οι Λαρισαίοι. Όπως ακριβώς το κέρδισε ο Κώστας Μπετχαβές με την απαράμιλλη διαδρομή του από την πρώτη κιόλας ημέρα ίδρυσης της ομάδας μας. Με την αξιοπρέπεια και το ήθος του, με τη συνεχή και ακούραστη παρουσία του, με τις παρεμβάσεις και την κρίση του.

Ο Κώστας Μπετχαβές υπήρξε υπόδειγμα φιλάθλου και αθλητικογράφου. Η αγάπη του για την «ΑΕΛ μας» όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούσε, ήταν ασίγαστη και πάντα το πρώτο κριτήριο στα άρθρα και τις τοποθετήσεις του. Επεδίωκε να ενώνει με το λόγο του, να είναι δίκαιος και παρά την ασύγκριτη εμπειρία του, πάντα σεμνός.

Το Σωματείο μας σήμερα έχασε το παλαιότερο μέλος του. Δεν έλειψε ποτέ από κοντά του, αντίθετα θα μας λείψει η αγάπη του και οι συμβουλές του.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του.