Βαθμολογία

Τσούμαρης: «Στόχος να έχουμε αύριο προπονητή»

Παρέμβαση στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή "Ο σκόρερ" με τον Λάζαρο Παπαδούλη έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Χρήστος Τσούμαρης.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσούμαρης στην σημερινή προπόνηση που έγινε υπο την επίβλεψη των Κώστα Μαντζιώκα και Βαγγέλη Τσότσα το παρών έδωσε ο πρώην προπονητής των "βυσσινί" Άγγελος Αναστασιάδης μαζί με το επιτελείο του όπου συνομίλησαν με τους παίκτες στα αποδυτήρια στους οποίους ευχήθηκαν τα καλύτερα με τον 63χρονο τεχνικό να λέει χαρακτηριστικά «να ξέρετε ότι έχετε έναν πολύ καλό φίλο στην Θεσσαλονίκη».

Το παρών για να αποχαιρετήσει τους παίκτες έδωσε και ο Θωμάς Κυπαρίσσης, ενώ από πλευράς διοίκησης το παρών έδωσε ο Σωτήρης Μάρκου και ο Γιώργος Δοδοντσάκης που ανέλαβε τα καθήκοντα του ως επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε ερώτηση αν ο Γιώργος Δοδοντσάκης θα είναι ο αντι-Κυπαρίσσης είπε: 

«΄Όχι δεν θα είναι ο αντι-Κυπαρίσσης. Άλλες οι αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή και άλλες του επιμελητή. Ο κ. Δοδοντσάκης θα είναι ο άνθρωπος που θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ διοίκησης και παικτών για να καταγράφει και να λύνει τα όποια προβλήματα μπορεί να υπάρξουν».

Στα αγωνιστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό όπου δεν θα αγωνιστούν ο τιμωρημένος Ουρτάδο που μάλλον θα τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές, όπως και ο Γιοβάνοβιτς που δηλώθηκε να εκτίσει κόντρα στα "καναρίνια" την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Ο Ιλάριο Ντοντό δεν προπονήθηκε και συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ ο Νίκος Αναστασόπουλος έχει υποστεί οξεία οσφυαλγία και κάνει θεραπευτική αγωγή, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Άντονι Φατιόν που αποκόμισε χτύπημα από την αναμέτρηση του Σαββάτου, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης περιελάμβανε για Γιοβάνοβιτς και Αβραάμ με τον Κύπριο άσο να επανέρχεται αύριο στο κανονικό πρόγραμμα.

Τέλος σε ερώτηση για το θέμα του προπονητή είπε:

«Στόχος μας είναι όπως είπε και ο κ. Κούγιας η ομάδα στην αυριανή προπόνηση να έχει προπονητή».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ