Βαθμολογία

Λεπτομέρειες απομένουν για την επιστροφή Τσιώλη

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΑΕΛ μετά τις ριζικές αλλαγές που έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο επικρατέστερος είναι ο Σάκης Τσιώλης που ανέβασε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι δυο τους συνομίλησαν τη Δευτέρα (31/10) και πρακτικά είδαν πως είναι περισσότερα αυτά που τους ενώνουν από αυτά που τους χωρίζουν. Έτσι την Τρίτη (1/11) θα έχουν ραντεβού προκειμένου να λυθούν και κάποια θέματα που δείχνουν περισσότερο διαδικαστικά.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός από την πλευρά του αυτό που λέει στο περιβάλλον του είναι πως «υπάρχει ηθικό θέμα» λόγω όσων είχε πει δημοσίως ο Κούγιας, αλλά ξεκαθαρίζει πως «πάνω απ' όλα η ΑΕΛ, αυτή μας ενώνει».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι αλλαγές που έγιναν συνολικά στους «βυσσινί» αποτελούν επίσης σημάδι επιστροφής του Τσιώλη, αφού ο τελευταίος δεν... κολλούσε με κάποιους και αυτό είχε φανεί και το καλοκαίρι όταν ζητούσε άλλα άτομα για συγκεκριμένα πόστα.

 Έχει βάλει, πάντως, και εκείνος νερό στο κρασί του και ενημέρωσε τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ πως θέλει απλώς να πάρει στην ΑΕΛ και τους δύο στενούς του συνεργάτες. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός της ημέρας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.