Βαθμολογία

Διλμπέρης: «Οι παίκτες έδωσαν απαντήσεις»

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος λίγες μέρες μετά την ήττα στο Κύπελλο από τον Κισσαμικό αντέδρασε πολύ καλά κερδίζοντας με ανατροπή τον Πανελευσινιακό τη Δευτέρα (31/10).

Στη συνέντευξη Τύπου ο Παναγιώτης Διλμπέρης είπε πως η ομάδα του έδωσε απαντήσεις, παραδέχτηκε πως τον είχε προβληματίσει η εμφάνιση στο ματς του Κυπέλλου, ενώ στάθηκε και σε κάποια στοιχεία που θα πρέπει οι παίκτες του να βελτιώσουν.

Αρχικά δήλωσε: «Ήταν μια πρεμιέρα για μας με πολλά προβλήματα, είτε τραυματισμών είτε καρτών. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε ρυθμό, υπομονή και πίστη και παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε πρώτοι γκολ, αυτό δεν μας αποδιοργάνωσε, αντιδράσαμε σωστά και άμεσα και συνεχίσαμε να έχουμε φάσεις στο ματς. Πρέπει όμως να βελτιώσουμε το συνδυαστικό παιχνίδι μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν, είχαν τη στήριξη και τον σεβασμό τόσο από μένα όσο και από τον κόσμο».

Για την ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στον Κισσαμικό είπε: «Ήταν για μένα μια κακή παρένθεση. Είχαμε κάνει μια εμφάνιση η οποία με… θορύβησε πολύ. Οι ίδιοι παίκτες έδωσαν σήμερα απαντήσεις κυρίως στους εαυτούς τους για τη συνέχεια».