Βαθμολογία

Κούγιας: «'Εχω περάσει δύσκολες μέρες μετά την Κέρκυρα...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε λόγο σχετικά με τις απόφασεις που πάρθηκαν και προκάλεσαν αίσθηση στη Λάρισα.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Είναι μια απόφαση μετά από σκέψη πολλών μηνών. Ένα έχω στο μυαλό μου και μόνο. Με ποιον τρόπο αυτή η ομάδα θα ξαναγίνει όπως τη μέρα της γιορτής της ανόδου. Θα κάνω τα πάντα γι' αυτό με αξιοπρέπεια. Η ΑΕΛ μεγαλουργεί μόνο όταν είναι οικογένεια.» είπε αρχικά...

«Όνειρο μου είναι η ΑΕΛ να έχει μόνο Λαρισαίους παντού και Λαρισαίους ποδοσφαριστές. Όταν γίνει αυτό θα γνωρίζω ότι έχω πετύχει. Τότε που η ΑΕΛ είχε τη μεγάλη ομάδα που είχε μόνο Λαρισαίους ποδοσφαιριστές, που είχαν μόνο αγάπη για την ομάδα.»

«Πολλές μέρες, πολλές εβδομάδες έβλεπα τις συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων και πήρα μετά από σκέψη με δυσκολία την απόφασή μου.»

«Μετά από ακρετό καιρό έχω καταλάβει τι είναι η ΑΕΛ. Όλα μου τα λάθη τα διορθώνω στη ζωή μου. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν στο μυαλό μου ένα από τα κομμάτια είναι ο προπονητής, ένα οι ποδοσφαριστές και ένα αυτή η μεγάλη γιορτή.»

«Πρέπει να επιλέξω τα πρόσωπα που θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν. Τα πρόσωπα που θα μπορέσουν να υλοποιήσουν όσα θέλουμε. »

«Έχω περάσει πολύ δύσκολες μέρες από το παιχνίδι με την Κέρκυρα και μετά. Από χθες το βράδυ δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Ήμουν σε μια αναστάτωση και ηρέμησα γιατί πιστεύω πως πήρα σωστή απόφαση.»

«Σίγουρα θα έχουμε προπονητή μέχρι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Θα έχουμε έναν προπονητή που θα κάνει τα αποδυτήρια μια οικογένεια και τον κόσμο μια οικογένεια.»