Βαθμολογία

Πλίτσης: «Ξαφνιαστήκαμε όλοι με την απόφαση αυτή...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιώργος Πλίστης, ο οποίος έκανε αναφορά στις σημερινές εξελίξεις που προκάλεσαν αίσθηση στον ποδοσφαιρικό κόσμο της λάρισας.

«Ξαφνιαστήκαμε όλοι με την απόφαση αυτή. Εμείς πρέπει να προστατέψουμε όμως την ομάδα. Αυτή είναι που μας κάνει χαρούμενους. Δε μας έχει εντυπωσιάσειη ομάδα, αλλά δεν θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από κάποια παιδιά. Η νίκη είναι πολύ σημαντική από βαθμολογικής σημασίας κόντρα στον Πανιώνιο.

Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Κάποια στιγμή με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι τόσους μήνες πρέπει να έχεις κάνει κάποια συζήτηση. Ίσως όταν ο Αναστασιάδης είπε για τις βαλίτσες του, γνώριζε κάτι. Περιμένουμε να τοποθετηθούν. Η ΑΕΛ πρέπει να ορθοποδήσει και να ολοκληρωθεί η χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα.

Δε νομίζω πως ήταν άσχημος ο Άγγελος Αναστασιάδης. Με αυτούς του παίκτες προσπάθησε αλλά δεν έχουμε υπομονή. Πρέπει αυτή η ομάδα να βρει την ηρεμία της. Έχουν συμβεί πάρα πολλά γεγονότα τα οποία πρέπει να σταματήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Το να έχουμε διαφορετικές απόψεις είναι κάτι το υγίες, αλλά μόνο με το διάλογο και τη σύνεση μπορούμε να βρούμε τις λύσεις.

Οι επιτυχίες έρχονται όταν ταιριάξει η διοίκηση, οι φίλαθλοι, ο προπονητής, όλοι...Πρέπει η ομάδα να βρει τη παλιά χαμένη της αίγλη. Η ΑΕΛ είναι πιο δύσκολη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό...»