Βαθμολογία

Επικρατέστερος ο Σάκης Τσιώλης!

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που δημιουργούνται και σχηματίζονται σήμερα (31/10) μετά από τις ουκ ολίγες αλλαγές που έφερε η ανακοίνωση της ΑΕΛ.

Αρκετά «μεγάλα ονόματα» αποτελούν παρελθόν από το σύλλογο και όλοι πλέον εύλογα διερωτώνται για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα για τους «βυσσινί».

Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, όπου και γνωστοποιήθηκε πως η ΑΕΛ πορεύεται πλέον «ακέφαλη» μέχρι νεοτέρας, ουκ ολίγα σενάρια έχουν έρθει στην επιφάνεια σχετικά με τον διάδοχο της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ.

Το όνομα του Σάκη Τσιώλη είναι ομολογουμένως το όνομα που προβάλλει σθεναρά ως το απόλυτο φαβορί της ανάληψης της υψηλόβαθμης θέσης των «βυσσινί» και όχι άδικα.

Αυτό που είναι δεδομένο πλέον μετά και τις αλλαγές που έγιναν, είναι πως ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Αλέξης Κούγιας, αναζητά διακαώς τον άνθρωπο που θα μπορέσει να ενώσει τον κόσμο της ΑΕΛ. Να τον συσπειρώσει και και να τον κάνει ένα ομοιογενές μίγμα που θα αποτελέσει το μεγάλο όπλο της ΑΕΛ και τη δυναμική της.

Αυτό που συνάμα γίνεται εύκολα αντιληπτό μέσω της ανακοίνωσης, είναι πως ο «ισχυρός άνδρας« των «βυσσινί», δίνει μεγάλη έμφαση και στήριξη σε ανθρώπους που γνωρίζουν τη Λάρισα.

Βετεράνοι ποδοσφαιριστές έχουν αναλάβει πλέον πόστα στην ΠΑΕ, σε μια προσπάθεια που αποβλέπει σε ένα «καλύτερο αύριο», με ένα AEL FC ARENA γεμάτο από κόσμο.

Προπονητής πρέπει να βρεθεί άμεσα πλέον, καθώς οι απαιτήσεις του εν εξελίξει πρωταθλήματος πρέπει να τις διαχειριστεί κάποιος. Η περιρρέρεουσα ατμόσφαιρα «βροντοφωνάζει» ήδη το όνομα του Σάκη Τσιώλη, ενός προπονητή ο οποίος ήταν ανμφίβολα αποδεκτός από όλο τον κόσμο της ΑΕΛ και δε δίχασε όπως ο Άγγελος Αναστασιάδης, που είχε υποστηρικτές αλλά και επικριτές.

Με βάση όλα τατά επικρατέστερο είναι το όνομα του Σάκη Τσιώλη για πολλούς και διάφορους τρόπους. Σίγουρα αν οποιοσδήποτε άλλος προπονητής αναλάβει την ΑΕΛ πρόκειται να προκαλέσει εντύπωση. Παρόλα αυτά όμως αν δεν έρθει η ανακοίνωση απο τα «επίσημα χείλη» της ΠΑΕ, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα...


ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ