Βαθμολογία

Σπανός: «Κρατάμε μόνο τη νίκη»

Μπορεί ο Απόλλων Σμύρνης να μπήκε με το… δεξί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, επικρατώντας 3-2 της Καλλιθέας, αυτό όμως ήταν και το μοναδικό θετικό σύμφωνα με τον Δημήτρη Σπανό. Ο τεχνικός του Απόλλωνα εξέφρασε αρκετά παράπονα για την εμφάνιση, τονίζοντας πως οι παίκτες του παρασύρθηκαν σε ένα παιχνίδι που δεν είχε καθόλου τακτική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»: «Ήταν ένα ματς που θα το χαρακτηρίσω ροντέο. Δεν είχε τακτική, ούτε συγκέντρωση των παικτών, ήταν ένα παιχνίδι αλάνας. Και βέβαια, έτσι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά και για το θάρρος και τη θέληση που έδειξαν οι παίκτες μου μέχρι το τελευταίο λεπτό για να νικήσουν και τα κατάφεραν. Όμως είμαι δυσαρεστημένος για άλλη μία εβδομάδα από αυτό που είδα. Και σίγουρα κάποιος φταίει. Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μεταφέρω τις ευθύνες αλλού, εγώ είμαι προπονητής και θα πρέπει να βρω τι φταίει, άμεσα, γιατί η ομάδα νομίζω έτσι δεν μπορεί να πάει κάπου».

«Πρέπει από αύριο κιόλας να βάλουμε σε διαδικασία τους μηχανισμούς για να βρούμε τι συμβαίνει και η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο τις τελευταίες 20 ημέρες. Σίγουρα δεν είμαστε καλά και γιανα γίνουμε καλά θα πρέπει να κάνουμε προσπάθεια όλοι μας. Θα μπορούσαμε να χάσουμε 1-5 και να νικήσουμε 5-1, ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αρχή μέση και τέλος. Κάθε επίθεση θα μπορούσε να είναι και γκολ. Δεν θέλω να το ξαναδώ αυτό. Για να βγάλουμε το πρόσωπο που είχαμε μέχρι και το φιλικό με τον Παναιγιάλειο, στις 25 Σεπτέμβρη, θα πρέπε να βάλουμε όλοι πλάτη και να βρούμε τι φταίει για να το διορθώσουμε. Να δώσω συγχαρητήρια στην Καλλιθέα, μία ομάδα με άγνοια κινδύνου και νέα παιδιά, που έτρεξαν και πάσχισαν.. Αν συνεχίσουν έτσι σίγουρα θα πάρουν και τα αποτελέσματα. Από την ομάδα μου θέλω να βλέπω κάτι συγκεκριμένο. Ανάπτυξη με κατοχή μπάλας».