Βαθμολογία

Παρελθόν ο Καρράς από τη Σπάρτη

Παρελθόν από το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Σπάρτη αποτελεί από την Κυριακή (30/10) ο Δημήτρης Καρράς. Η λακωνική ομάδα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με σκοπό να τον ευχαριστήσει και να του ευχηθεί καλή συνέχεια για το επαγγελματικό του μέλλον. 

Αναλυτικά: «Η Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Δημήτρη Καρρά για την προσφορά του στην ομάδα τα τελευταία δυο χρόνια, από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, όπου συνοδεύτηκαν από σημαντικές επιτυχίες, με αποκορύφωμα την άνοδο στη Football League.

Η ΠΑΕ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον κ. Καρρά και του εύχεται καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει».

Η προσωπική δήλωση του Δημήτρη Καρρά: «Με αίσθημα ευθύνης, αλλά και γεμάτος με συναισθήματα συγκίνησης αποχωρώ κοινή συναινέσει από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΑΕ και των τμημάτων υποδομής της.

Θέλω μέσα από την ψυχή μου να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλους, τον κο Δημήτρη Γιαννακοπουλο για την τιμή που μου έκανε και με επέλεξε για τη συγκεκριμένη θέση, αυτά τα 2 πολύτιμα χρόνια, τον κο Αποστόλη Παύλου, τον κο Ηλία Κατσογιάννη, όλο το Διοικητικό συμβούλιο, τον γενικό αρχηγό τον Θυμιο Σταυροπουλο τον προπονητή τον Σωτήρη Αντωνίου, τους ποδοσφαιριστές, αυτόν τον υπέροχο κόσμο, καθώς και όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 2 χρόνια για την αμέριστη στήριξη τους, κατά την παραμονή μου, ως τεχνικός διευθυντής στην οικογένεια της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΑΕ.

Η συνεργασία ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα και η σχέση εμπιστοσύνης ανάλογη με τις προοπτικές και την ιστορία της ομάδας. Το έργο που επιτελέστηκε αυτά τα δύο χρόνια, και η άνοδος της ομάδος στην football leqague μετα από 27 χρόνια, είναι αναμφίβολα αποτέλεσμα εποικοδομητικής και συλλογικής προσπάθειας και είμαι σίγουρος πως οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.

Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους της Σπάρτης και στην ομάδα, καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει σε κάθε επίπεδο».

Με εκτίμηση, Δημήτρης Καρράς».