Βαθμολογία

Επέστρεψε στις νίκες ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων επικράτησε με σκορ 3-1 του μαχητικού Αετού Αμυγδαλέας και επανήλθε στις νίκες. Ο Αχιλλέας είχε τα τρία γκολ και τρία οριζόντια δοκάρια. Από την πλευρά της η Αμυγδαλέα είχε τρεις βασικές ελείψεις και ένα γκολ.

Στο 15’ ο Ρέψης με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 24’ απάντησε ο Αετός όταν ο Καρβούνης κέρδισε το πέναλτι και ο Αντωνόπουλος έκανε το 1-1. Στο 30’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Νεμπεγλέρας, την πρώτη κεφαλιά ο Οικονόμου και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά την ίδια τύχη είχε ο Λόλας.

Στο 41’ τη σέντρα έκανε ο Λόλας, το σουτ ο Κουμπούρας και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 60’ ο Λόλας με κεφαλιά έκανε το 2-1, στο ίδιο λεπτό ο Νεμπεγλέρας έκανε τη σέντρα και ο Κωνσταντίνου έδιωξε το σουτ του Λόλα εξ’ επαφής. Στο 70’ ο Λόλας με κοντινό πλασέ έκανε το τελικό 3-1.

Αχιλλέας Φαρσάλωνς (Τάκης Παραφέστας): Κουτσοκέρας, Περήφανος, Κακαζούκης, Μανιώτης, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κουμπούρας, Ρέψης (70’ Καραμπούζης), Λόλας, Μεζίνη (77’ Σβερκούλης), Βούλγαρης (75’ Κουρούμαλος).

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Χατζηϊωαννίδης (46’ Ανδριανόπουλος), Τασούλης, Γραμμένος, Παπακωστούλης, Υφαντής, Δημητρέλης, Καρβούνης, Λουκανίκας (75’ Σάρα), Αντωνόπουλος, Κουρούκας (36’ Κορλός).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ