Βαθμολογία

Πέρασε από τον Τύρναβο το Μακρυχώρι

Ο Αετός Μακρυχωρίου κέρδισε στο γήπεδο του Τυρνάβου τον τοπικό Αστέρα με σκορ 0-3. Πολύ νωρίς στο 14’ ο Πάσιος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1, στο 38’ με ατομική ενέργεια και σουτ ο Κουσιάς το 0-2.

Στην επανάληψη ο Αστέρας αντέδρασε και στο 47’ και 52’ τα πλασέ του Γαλάνη απέκρουσε ο Μπανταβάνης. Στο 58’ το Μακρυχώρι με τον Τέα με σουτ έκανε το τελικό 0-3. Στο 60’ σουτ του Μπαντή Γ. έβγαλε πάλι ο κίπερ, στο 65’ ο Τσακίρης έκανε το σουτ αλλά το έστειλε δίπλα από το δοκάρι. Στο 70’ σουτ του Γκαραγκούνη Λ. έπιασε πάλι ο κίπερ, στο 80’ σουτ του ίδιου παίκτη ξανά πήγε στο κάθετο δοκάρι. Χαμένες ευκαιρίες για τον Αετό από τους Γκαμπέτα, Πάσιο, Θεοχάρη και Τέα.

Αστέρας Τυρνάβου (Αποστόλης Κορομηλάς): Μπαντής Ν., Φουντούνας (37’ λ.τ. Γκαραγκούνης Χ.), Πάσσιος Α. (80’ Μαυρίδης), Λάζος, Γαλάνης, Τάκης (55’ Γκαραγκούνης Σ.), Καρακώστας, Πάσσιος Β., Γκαραγκούνης Λ., Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ.

Αετός Μακρυχωρίου (Γιάννης Μπουρνάκας): Μπαταβάνης, Καρβούνης, Χριστιανίδης, Τίκος, Δάσσιος, Παυλόπουλος, Τέας, Γκαμπέτας, Πάσσιος Π., Κουσιάς (68’ Θεοχάρης, 80’ Τζαβάρας), Αβέλλας (60’ Κουζώνας).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ