Βαθμολογία

Σπουδαία ισοπαλία για κ-17, 1-1 με ΠΑΟΚ

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της κ-17 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ένα αποτέλεσμα θετικό για την ομάδα του Ζήση Ζιάγκα. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο 70' για να έρθει η ισοφάριση της ΑΕΛ στις καθυστερήσεις με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πινακά.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Παπαπολυμέρου, Κυρμιντζής, Κοντογιώργης (30' Πλατάνας), Φουρκιώτης, Καλαπανίδας, Τόπης (60' Χριστιανός), Γκαλγκανόπουλος (46' Δάνης), Καμπέρης (75' Λιόντος), Μορφάκης, Μίζα, Κακαράντζας (70' Πινακάς).

Δηλώσεις στο athleticlarissa έκανε ο προπονητής των "βυσσινί" που έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στην αναμέτρηση, παρά το γεγονός ότι η ΑΕΛ δεν είναι ακόμα στο επίπεδο των ομάδων αυτό με εμπειρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ζιάγκα:

«Παίξαμε με μια παρα πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, που ήταν καλύτερη από μας, εμείς όπως γνωρίζετε ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι από θέμα εμπειρίας σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά για την προσήλωση που έδειξαν και δικαιώθηκαν στις καθυστερήσεις».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ