Βαθμολογία

Με το βλέμμα στον ΟΦΗ

Στον Κισσαμικό συνέχισαν το Σάββατο (29/10) την προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας (31/10) με τον ΟΦΗ, με τον μοναδικό παίκτη που δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα να είναι ο νεαρός Φυντικάκης, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Στο μεταξύ, ο τεχνικός της ομάδας του Καστελλίου, Σπύρος Μπαξεβάνος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και ανέφερε: «Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω την καλή εικόνα και το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Πέμπτης για το Κύπελλο. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, όπως είναι ο ΟΦΗ, που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι της Πέμπτης και να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα, όπως είναι ο ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα χρειάζεται η ομάδα και χρειάζονται αυτά τα παιδιά τη στήριξη του κόσμου, όχι μόνο του Καστελίου και της ευρύτερης περιοχής της Κισσάμου, αλλά όλου του Νομού Χανίων. Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι τη Δευτέρα και ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο να απολαύσει ένα παιχνίδι, που για μένα πρέπει να είναι διαφήμιση όλου του κρητικού ποδοσφαίρου και να διεξαχθεί σε αθλητικά πλαίσια. Ο ΟΦΗ είναι φίλο σωματείο του Κισσαμικού, αλλά μέσα στο γήπεδο θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά. Θέλουμε τη στήριξη από τον κόσμο σε αυτά τα παιδιά για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό κι ένα καλό ξεκίνημα στην αρχή του πρωταθλήματος».