Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά την λήξη του νικηφόρου ντέρμπι με αντίπαλο τον Γυμναστικό όπου μεταξύ άλλων ευχαρίστησε και τον κόουτς του ΓΣΛ για τα καλά του λόγια.

Ο προπονητής της ΑΕΛ στάθηκε επίσης και στο μεγαλύτερο ρόστερ που έχει η ομάδα του και το οποίο χαρακτήρισε ως πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για την σημερινή νίκη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του τεχνικού της ΑΕΛ:

«Ευχαριστώ τον κόουτς για τα καλά λόγια που είπε για την ομάδα μου. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι όπου εμείς θέλαμε να το πάμε σε όσο πιο ψηλό ρυθμό και ένταση γίνεται. Κατά μεγάλα διαστήματα του αγώνα το καταφέραμε αυτό γι΄αυτό ήρθε και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Το πλεονέκτημα της ομάδας μου είναι ότι έχει μεγαλύτερο ρόστερ, 12 παίκτες που βανά πάσα ώρα μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και έτσι πορευόμαστε. Ήταν μια πεντακάθαρη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου». 

Δήλωση έκανε και παίκτης των "βυσσινί" Νίκος Τσούτσος που ανέφερε το ωραίο ντέρμπι που έγινε και στάθηκε στο πάθος που έβγαλε η ομάδα του και το οποίο έδωσε και την μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά η δήλωση του καλαθοσφαιριστή της ΑΕΛ:

«Έγινε ένα ωραίο ντέρμπι σήμερα με ένταση και πάθος και από τις δύο ομάδες. Εμείς δουλέψαμε πάρα πολύ και αυτό μας βγήκε μετά το πρώτο πεντάλεπτο, δείξαμε πάθος και μυαλό με αποτέλεσμα να κερδίσουμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά γιατί έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Δούκα και θέλουμε τη νίκη και εκεί».