Βαθμολογία

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ΑΕΛ...

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για την αναμέτρηση κόντρα στον ΓΣΛ 1928 (Σάββατο 29/10, 17:00, 4η αγωνιστική της Α2 Εθνικής), βρίσκεται η μπασκετική ομάδα της ΑΕΛ, η οποία αναμένεται να ολοκληρώσει αύριο (Παρασκευή 28/10) την προετοιμασία της με χαλάρωση και τακτική.

Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση, με σουτ το πρωί, και τακτική και οικογενειακό διπλό για τους «βυσσινί».

Για το εν λόγω παιχνίδι, ο προπονητής της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος σημειώνει:

«Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, μιας και έρχονται αντιμέτωπες δύο ομάδες από την ίδια πόλη. Στην αναμέτρηση θα παίξουν ρόλο θεωρώ οι προσωπικές μονομαχίες, η ηρεμία και η συγκέντρωση. Εμείς προσεγγίζουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι με την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία μας, η ποία μας χαρακτηρίζει κάθε αγωνιστική. Θα επικεντρωθούμε στα στοιχεία που μας δίνουν το πλεονέκτημα και είναι δεδομένο για εμάς ότι θα χρειαστεί να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια, με ηρεμία και προσήλωση για να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού».

Όσον αφορά τους παίκτες, ο Τσιλούλης ταλαιπωρείται από ίωση, ωστόσο συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του Σαβάτου.