Βαθμολογία

Λεβέντης: «Ανοησία της ΝΔ να ζητά παραίτηση πρωθυπουργού»

«Εγώ δεν ζητάω την παραίτηση του Παππά γιατί στην κεντρική ιδέα του νόμου συμφωνώ», είπε ο Βασίλης Λεβέντης σχολιάζοντας σήμερα το πρωί την απόφαση του ΣτΕ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0 ο πρόεδρος της ένωσης Κεντρώων είπε πως θεωρεί ανοησία της Νέας Δημοκρατίας να ζητά παραίτηση πρωθυπουργού, «πρωθυπουργός είναι, κάνει ό,τι θέλει για το ποιος θα είναι υπουργός αλλά θα πρέπει να κινείται στα όρια του νόμου του ΕΣΡ», τόνισε.

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε ακόμη ότι δεν θα πρέπει η κυβέρνηση να επιτίθεται στους δικαστές. «Δεν διδάχθηκαν τίποτα; Αν ετοιμάζονται για νέες παρανομίες θα πρέπει να προσέξουν και να προσέξει ο κ. Τσίπρας να μην παρασυρθεί από τους σκληρούς γιατί θα καταστραφεί. Οι δικαστές είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι και δεν έχουν ανάγκη κανέναν και οι αποφάσεις που βγάζουν είναι με λογική σημείωσε ο πρόεδρος της ένωσης Κεντρώων κ. Λεβέντης.

Επίσης εκτιμά ότι η κυβέρνηση δεν υπέστη ήττα απλά αρμένιζε στραβά είπε, οι δικαστές αποδίδουν δικαιοσύνη, και εγώ θεωρώ νίκη της λογικής και καλά θα κάνει η ΝΔ να μην πανηγυρίζει.

πηγή: newsbeast.gr