Βαθμολογία

Αναστασιάδης: «Η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο»

Ακόμη μια φορά «πληγώθηκε» από τα αμυντικά της λάθη και ακόμη μια φορά βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ. Η ΑΕΛ ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο τεχνικός της ομάδας των «βυσσινί», Άγγελος Αναστασιάδης, έδωσε τις δικές του απαντήσεις.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός του συλλόγου στη συνέντευξη τύπου:

«Έγινε ένα παιχνίδι που είχαμε την ευκαιρία και εγώ και ο Ίβιτς να δούμε παιδιά που είχαν καιρό να παίξουν. Ο ΠΑΟΚ έχει βάθος σε σχέση με εμάς. Είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο είχαμε θέματα. Και ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ισορροπημένο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Έμεινα ικανοποιημένος από τους περισσότερους παίκτες σε αυτό το χρονικό σημείο.» επεσήμανε στην αρχή της ομιλίας του ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Για το ότι η ΑΕΛ παρουσιάστηκε αδύναμη σήμερα: «Δεν μπορείς να παίξεις με 10 παίκτες , 9 ή και 8. Αλλά αν ήταν ένα παιχνίδι που μας ενδιέφερε δεν θα το αφήναμε έτσι μέχρι αυτό το σημείο. Κάποια παιδιά είναι στην ομάδα για κάποιο λόγο μέχρι τώρα και μπορεί να μην είναι τον Γενάρη. Ο σκοπός όμως τα αγιάζει τα μέσα. Πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε το Σάββατο με τον Πανιώνιο.»

Για τα γκολ που δέχεται η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο: «Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό.Τρέχαμε να προλάβουμε πάλι με πολλά λάθη. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα τα δύο γκολ σε ένα ημίχρονο. Εμείς είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί να κάνει βήματα. Έχουμε παιδιά που είτε δεν έχουν μεγάλη εμπειρία είτε καθόλου. Η ομάδα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Μπορεί να κερδίσει τους πάντες και να χάσει από τον οποιοδήποτε. Και στην ΑΕΚ και με τον ΠΑΣ χάσαμε μόνοι μας. Και δεν μιλάω για σήμερα. Αυτοκτονήσαμε!

Συμβαίνουν όμως αυτά. Τώρα που είναι νωρίς να τα δούμε όλα αυτά. Η προσπάθεια και η θέληση υπάρχει πρέπει να γίνει γρήγορα η μετάλλαξη μας. Η εικόνα μας αν την δείτε προσεκτικά δεν είναι για να χάνουμε με τα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΣ.  Με 0 τελικές έχουμε δεχτεί δύο γκολ σε εκείνα τα ματς. Έτσι θέλει η Παναγιά όμως να γίνεται. Μας ταλαιπωρεί λίγο. Έως πάρα πολύ. Στο τέλος όμως όλα θα γίνουν καλά.

Έχω εμπιστοσύνη και στα παιδιά και στην Παναγιά. Κάποια στιγμή θα μας τα δώσει. Ποιος μπορεί να περιμένει το ερώτημα. Θα γίνει. Δεν ξέρω πότε αλλά θα γίνει. Το Σάββατο έχουμε δύσκολο παιχνίδι. Και ξέρετε η ΟΥΕΦΑ για να ξεκουραστούν οι ομάδες από τα συνεχόμενα παιχνίδια δίνει 72 ώρες. Εμείς έχουμε 65 ώρες αντί για 72. Να το δούμε αυτό και ανάλογα πρέπει να λειτουργήσουμε».

Για το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα με την ΑΕΚ την Κυριακή. Βλέπω τις ομάδες και το μόνο που έχω να πω είναι πως αυτή τη στιγμή είναι θέμα ψυχολογίας κι αν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε αποτέλεσμα την Κυριακή με τον Ολυμπιακό θα ήταν διαφορετικά. Βλέπετε ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Όλοι χάνουν. Υπάρχουν καλοί προπονητές. Καλές τακτικές. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες. Καλύτερους από την ΑΕΚ».